Hunedoara. Un șofer de 77 de ani, bătut de un tânăr pentru că a condus prea încet – video

Hunedoara. Un șofer de 77 de ani, bătut de un tânăr, pentru că a condus prea încet - video

Un șofer în vârstă de 77 de ani a fost urmărit în trafic, blocat și bătut pe o stradă din municipiul Hunedoara de un alt șofer, nervos că victima sa conducea cu viteză redusă pe o stradă care se afla în reparații.

Bărbatul în vârstă de 77 de ani a fost mai întâi claxonat de șoferul tânăr. Ulterior, atunci când a oprit mașina, a fost agresat.

Incidentul a avut loc marți, 22 martie. Nora victimei, Laura Borca, a povestit pentru Hunedoara Liberă, că socrul său a fost bătut cu ”sălbăticie” pentru că a condus prea încet într-o zonă care se află în reparații, iar traficul este restricționat pe o singură bandă.

”Individul l-a urmărit pe socrul meu până în localitatea Peștișul Mare, unde i-a tăiat calea, iar mai apoi s-a dat jos din mașină, a deschis portiera mașinii socrului meu și l-a lovit de repetate ori, cu pumnii, în zona feței, cu o sălbăticie pe care nu am mai întâlnit-o până astăzi”, a povestit Laura Borca.

Victima a fost transportată la spital în vederea unui consult medical de specialitate, iar celălalt șofer a fost identificat la scurt timp de poliţişti şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru audieri.

Pe numele agresorului, un tânăr în vârstă de 29 de ani, a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru loviri sau alte violenţe şi distrugere. El a fost reținut preventiv, pentru 24 de ore.