Hunedoara. Un tânăr a murit în timp ce fugea de Poliţie pentru că nu avea declaraţie

10 Mai 2020 | scris de Monica Pavelescu

Un tânăr a murit în timp ce fugea de un echipaj al Poliţiei, care intenţiona să îl oprească pentru a-i solicita declaraţia pe proprie răspundere.

Hunedoara. Un tânăr a murit în timp ce fugea de Poliţie pentru că nu avea declaraţie

Cazul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 1 dimineaţa, pe o stradă din municipiul Hunedoara.

Potrivit informaţiilor citate de adevarul.ro, doi tineri care se aflau pe o stradă din zona centrală a orașului au luat-o la fugă, în momentul în care în zonă a apărut un echipaj de Poliţie.

Tinerii, care se temeau că vor fi amendaţi pentru că nu aveau declaraţiile pe proprie răspundere, au alergat printre blocuri, însă unuia dintre ei, în vârstă de 21 de ani, i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit la pământ, chiar în apropierea blocului în care locuia. A făcut infarct şi a murit, la scurt timp.

În urma necropsiei, concluziile medicilor Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara au fost că tânărul a avut o moarte neviolentă, care s-a produs prin edem pulmonar acut, consecutiv unui infarct miocardic acut.

Potrivit poliţiştilor, celălalt tânăr, în vârstă de 15 ani, a declarat că prietenul său era consumator frecvent de băuturi energizante carbogazoase, iar în orele dinainte de tragedie consumase trei doze de  băuturi.

 


CLICK - Follow us on Google News