3dots.ro

 Iași. O judecătoare abia pensionată și-a pierdut viața într-un mod stupid la vârsta de 54 de ani

 Iași. O judecătoare abia pensionată și-a pierdut viața într-un mod stupid la vârsta de 54 de ani

Fosta judecătoare Mirela Anton, de la Tribunalul Iași, a încetat din viață marți, la doar 54 de ani.

Conform Ziarul de Iași, fosta judecătoare Mirela Anton de la Tribunalul Iași a murit brusc marți, la doar 54 de ani, după ce a căzut pe scări în propria casă.

”Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Din câte am înţeles, a căzut pe scări în casă. A mai apucat să-şi sune soţul, dar într-un sfert de oră s-a terminat“, a declarat o fostă colegă a magistratei.

Soțul fostei judecătoare, Mihai Anton, este medic la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iași, cei doi au împreună un copil.

Absolventă a Facultăţii de Drept a Universităţii „Al.I. Cuza” în 1995, Mirela Anton a activat la începutul carierei în cadrul judecătoriilor Tecuci şi Paşcani. A promovat la Tribunalul Iaşi în iunie 2000, de unde s-a și retras din activitate, în decembrie 2022.

Consiliul Superior al Magistraturii a transmis un mesaj de condoleanțe: ”Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă a doamnei Mirela Anton, fost judecător în cadrul Tribunalului Iaşi, şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească!“.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs