O polițistă din Iași ar fi fost prinsă la furat haine în mall. Una dintre cele mai frumoase agente MAI s-a ales cu dosar penal

O polițistă din Iași ar fi fost prinsă la furat haine în mall. Una dintre cele mai frumoase agente MAI, s-a ales cu dosar penal

O tânără în vârstă de 22 de ani, angajată ca agent principal în cadrul Inspectoratului General Pentru Imigrări Iași, ar fi fost prinsă furând haine dintr-un magazin care-și desfășoară activiatea într-un mall.

Incidentul s-a produs pe 6 noiembrie 2023, într-un centrul comercial din Iași. La un moment dat, la ieșirea dintr-un magazin de haine, alarma a sunat. Paznicul a verificat-o pe tânără și a găsit asupra ei mai multe articole vestimentare ascunse, în valoare de peste 500 de lei.

Conform procedurilor, agentul de pază a chemat polițiștii, care au aflat că tânăra este agent în cadrul MAI.

„La data de 6 noiembrie 2023, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani a fost prinsă în timp ce ar fi sustras articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași, cauzând un prejudiciu de aproximativ 554 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Potrivit Bună Ziua Iași, tânăra de 22 de ani este originară din Vaslui  și fost angajată recent la Inspectoratul General pentru Imigrări și, conform declarației de avere completată pe data de 30.05.2023, nu deține niciun bun pe numele ei și singurul venit pe care îl are este din salariu.

Pentru fapta ei, tânăra polițistă s-a ales cu dosar penal pentru furt și riscă să-și încheie cariera în MAI.

 

 

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories