3dots.ro

Iași. Un profesor a mers acasă la un elev de 11 ani și l-a bătut cu cureaua

Iași. Un profesor a mers acasă la un elev de 11 ani și l-a bătut cu cureaua

Un elev de clasa a V-a, de la Școala din Țuțora, județul Iași, aflat în plasament familial, a fost bătut de unul din profesorii săi, care predă Tehnologia Informației la instituția de învățământ.

Profesorul a venit la locuința băiatului și l-a lovit cu cureaua de la pantaloni, pedepsindu-l astfel pentru că l-ar fi jignit printr-o caricatură, elevul fiind talentat la desen.

Incidentul a avut loc pe 3 februarie, când, în urma unei ședințe cu părinții, asistentul maternal al elevului a fost contactat de directorul școlii, care i-a spus că o să primească o vizită din partea profesorului Marian Curmei,  care dorea să poarte o discuție cu copilul.

Imediat ce a fost primit în casă, profesorul as-a năpustit direct asupra copilului, lovindu-l cu cureaua.

”În jurul orei 14:00 am participat la ședința cu părinții. În cadrul acestei ședințe nu s-a spus nimic negativ la adresa lui Alexandru.

În după-amiaza aceleași zile, în jurul orei 16:00 am fost sunată de diriginte și m-a întrebat dacă sunt de acord să îl primesc în vizită pe domnul profesor de T.I.C (Marian Curmei – N.R.) pentru că are de precizat ceva în legătură cu Alexandru.

L-am rugat pe diriginte ca tot ce are de discutat profesorul să discute la școală sau de ce nu mi s-a spus la ședința cu părinții. A spus apoi că e în folosul lui Alexandru și am acceptat.

L-am întâmpinat pe profesor la poartă, era pentru prima oară când îl vedeam. Mi-ar fi plăcut să se prezinte, dar nu a făcut-o. Intrând în casă, vizibil nervos, s-a năpustit asupra lui Alexandru, care se afla în sufragerie, pe canapea.

Până să ajung eu în cameră, deja îl lovea. De față cu mine a scos cureaua de la pantaloni și a început să îl lovească.

Am intervenit de urgență și i-am cerut explicații, întrebându-l dacă e normal așa ceva. Avea în telefon un desen în creion, cu un chip de om, alături de gura acestuia era desenat ceva, ca un morcov.

A spus că acea caricatură a fost trimisă către direcție. Eu nu am înțeles legătura dintre desen și profesor, nu apărea nicăieri numele acestuia și nici nu semănau”, a precizat Maria Petrescu.asistenta maternală a povestit pentru un ziar local ce s-a întâmplat în acea zi, pentru BZI.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs