3dots.ro

Iași. Studenta dată în urmărire națională și-a luat adio, subtil, de la familie, înainte să dispară. ”A insistat să vin!” – video

Iași. Studenta dată în urmărire națională și-a luat adio, subtil, de la familie, înainte să dispară. ”A insistat să vin!” – video

Maria Gheorghiu, studentă a Facultății de Litere din Iași e căutată cu disperare de familie după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

În vârstă de 20 de ani, Maria Gheorghiu a dispărut de acasă marți, 9 mai, după ce și-a anunțat părinții că în acea zi va avea cursuri de dimineață până seara, la 20.00 De atunci, e de negăsit.

Nimic nu le-a dat de bănuit celor apropiați că ar avea de gând să plece. S-a comportat normal, spun rudele, care însă amintesc că a chemat-o la ea acasă pe mătușa ei, chiar cu o seară înainte de dispariție.

”A insistat să vin, să vin. Acum îmi dau seama că a fost un rămas bun și m-a îmbrățișat”, a declarat mătușa fetei, Ana Gheorghiu.

Fata era adesea singură, potrivit apropiaților, deși era înscrisă ca voluntar la șase asociații.

Ulterior dispariției sale, s-a aflat că tânăra studentă n-a ajuns la facultate în acea zi. Mai mult, ar fi lipsit de la cursuri aproape tot semestrul.

”Săptămâna trecută am văzut-o. Era destul de grăbită dar, nu venea la facultate. Nu a mai venit la ore de ceva timp”, a declarat o colegă de facultate pentru Știrile ProTv.

Polițiștii o caută de patru zile, iar familia, disperată, așteaptă un semn.

”Problema este că ea are încredere prea mare în oameni. Și mă gândesc că cineva o fi convins-o… cred că este în pericol. Sunt sigură că este în pericol.”, spune mama fetei dispărute.

Femeia i-a transmis fiicei sale un mesaj tulburător:

”Îi transmit Mariei că o iubesc cu tot sufletul. Și, dacă mă aude, să vină acasă… Îmi este tare dor de tine, Maria. Te roagă mama să vii acasă… dacă mă auzi. Vrem să știm că ești bine. Toată lumea te așteaptă și e îngrijorată”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs