Iași. Sebastian, tânărul care a învins cancerul, dar apoi a fost ucis cu un cuțit la o petrecere de majorat

Autor:

Data:

Iași. Sebastian, tânărul care a învins cancerul, dar apoi a fost ucis cu un cuțit la o petrecere de majorat

Sebastian, un tânăr de 20 de ani din comuna Ciurea. județul Iași, și-a găsit sfârșitul încercând să aplaneze un conflict izbucnit între doi petrecăreți, probabil cu mințile alterate de alcool.

Povestea sa de viață e una teribilă, la 14 ani a fost diagnosticat cu cancer la coloană, dar a reușit să învingă boala. Urma să plece în Anglia, la sora lui, unde intenţiona să îşi găsească un loc de muncă.

Sâmbătă seara, Sebastian a participat la o petrecere de majorat din comuna natală, și, la un moment dat a izbucnit un conflict între doi dintre participanți.

Sebastian a intervenit și a încercat să-i despartă, dar a fost înjunghiat. La sosiirea echipajului medical, a fost găsit în stop cardio-respirator și nu a putut fi resuscitat. Un alt participant la petrecere a ajuns la spital cu răni foarte grave.

Culmea, Sebastian nu a participat la petrecerea din comuna Ciurea. El fusese plecase în oraș cu alti prieteni și când s-a întors a vrut sa vada ce se întampla acolo, pentru că fusese chemată.o ambulanță, după ce unuia dintre participanți i se făcuse rău din cauza consumului exagerat de alcool și se auzeau strigăte și valmă.

”Eram la vecin si i s-a facut rau de la bautura si a chemat Salvarea. Dintr-o data am auzit tipete si am venit sa ma uit. Si dintr-o data mi-a dat cineva cu pumnul si mi s-a taiat filmul. Am plecat acasa, a venit alta Salvare.

Am stat 2-3 ore la petrecere, a fost totul frumos iar la final, un baiat se uita urat la alt baiat si a inceput totul, a pornit o bataie generala. Erau vreo 6-7 care s-au incaierat. Baiatul care a fost ucis s-a bagat sa-i desparta si l-au luat pe el in ture.

Cei din Iasi aveau cutite, cei de aici nu aveau. Erau pregatiti de bataie. Nu ii cunosteam, erau din alt anturajul. Noi am stat in grupul nostru iar ei in grupul lor. Cel care a bagat cutitul este fratele vitreg al sarbatoritului”, a spus un tanar care a participat la petrecere.

“La 14 ani a făcut cancer pe coloană. Și au venit doctorii și ne-au spus că este mort pe masa de operație. După aia ne-au anunțat că este o eroare, iar copilul și-a revenit. Dumnezeu l-a salvat. Și acum l-a omorât un boschetar”, a declarat tatăl băiatului, potrivit Aloiași.ro.

Tatăl lui Sebastian a scris și un mesaj pe pagina sa de Facebook

“Copilul meu mult iubit si prețuit ai învins o boală cruntă pe când aveai doar 14 ani, ai luptat și ai învins, azi în schimb Dumnezeu a decis că trebuie să mergi la el printre îngerii săi preferați, a decis că ești prea bun și prea luminos pentru această lume nedreaptă care ți-a luat viața prea devreme. Drum lin iubitul meu copil”, a scris tatăl lui Sebastian pe Facebook.