Iași. Un tramvai a pierdut o ușă în mers. Vatmanul a coborât să o recupereze… – video

Puțin credibil că se poate întâmpla cu adevărat, un tramvai care circula în Iași și-a pierdut pe drum una din uși iar vatmanul a coborât să o recupereze…

Incidentul s-a petrecut marți aproape de centrul Iașului și a fost surprins de un martor într-o înregistrare video, care a devenit virală.

Ușa tramvaiului cu pricina s-a rupt și a căzut pe șosea, în timpul mersului. În imaginile surprinse de călători, se vede cum vatmanul ajutat de o femeie au coborât din tramvai și au recuperat de pe drum ușa.

Niciun călător nu a fost rănit în urma incidentului.

Purtătorul de cuvânt al Companiei de Transport din Iași a explicat pentru Observator News că incidentul s-a produs după ce un pilon de delimitare a sensurilor de mers a smuls din balamale ușa tramvaiului.

”Ușa din spate a tramvaiului a fost agățată de un pilon de delimitare a sensurilor de mers care, cel mai probabil, a fost dislocat anterior de un alt participant la trafic, care nu ar fi anunțat autoritățile despre modoficarea poziției acestuia.

Am mai avut situații în care unele vagoane au atins astfel de elemente de pe carosabil, în urma unor evenimente rutiere neanunțate, iar vatmanii noștri au informat dispeceratul central pentru a fi luate măsuri de către autoritățile locale în sensul de a fi îndreptați acei piloni”, a declarat Andreea Luca, purtător de cuvânt al Companiei de Transport Iași.