Ilie Năstase: «La noi apar numai politicieni la TV să ne spună despre coronavirus… Păi nu se pricep!»

31 Oct 2020 | scris de Monica Pavelescu

Ilie Năstase a reacționat la vestea că Simona Halep a fost testată pozitiv cu COVID-19, răsuflând ușurat că sportiva se simte bine și are simptome moderate, dar s-a arătat revoltat față de modul în care politicienii români gestionează situația creată de pandemie.

Ilie Năstase: «La noi apar numai politicieni la TV să ne spună despre coronavirus… Păi nu se pricep!»

”Am auzit vestea, a aflat soția de pe Facebook. Nu am vorbit cu Simona, nu cred că a vorbit nimeni. Și nici nu cred că e momentul acum, mai așteptăm puțin. Deci are simptome moderate, e bine că se simte OK”, a spus Năstase pentru ProSport.

Năstase critică în termeni duri situația din țară, fiind revoltat din cauza comportamentului autorităților. 

”Domne, cred că am luat-o razna. Pentru că ne îndeamnă să mergem la alegeri, în timp ce în toate celelalte țări s-a închis totul în afară de școli. Cred că suntem cretini. Suntem proști rău de tot, vorbesc serios! Adică ce facem noi? Nu putem merge să alegem mai târziu, trebuie să mergem acum? Care e problema?”, spune Ilie Năstase.

Năstase e de părere că pentru a ieși din criza provocată de COVID-19ar trebui să urmăm exemplul statelor din vestul Europei.

”Adică în loc să îndemne oamenii să stea în casă, cum se face în Franța… Acolo s-a închis totul, doar copiii merg la școală și învață în continuare. De ce nu copiem și noi ce fac «proștii» ăia de francezi, de nemți? La noi apar numai politicieni la TV să ne spună despre coronavirus…

Păi nu se pricep în primul rând! Lăsați-i pe cei care se pricep, fraților, nu mai ieșiți voi în față! Toți fac la fel, din toate partidele.

Ne vorbesc de coronavirus și ei sunt primii care încalcă regulile. Ce facem, ne mai trezim și noi? Mai devenim și noi bărbați vreodată în țara asta sau nu?”, afirmă Ilie Năstase.

Năstase a mai adăugat că singurele persoane în care are încredere în această perioadă sunt medicii. 

”Eu n-am nevoie nici de Iohannis, nici de Orban! Am nevoie de doctorii care se pricep! Nu mă duc la alegeri și îi îndemn pe toți românii să nu meargă la alegeri. Cu riscul de a mă băga la pușcărie. Și ei ne spun nouă că nu avem voie să stăm la masă mai mult de 3 persoane. Păi cum vine asta?”, a mai spus Ilie Năstase.


CLICK - Follow us on Google News