Ilie Năstase, evacuat din complexul de lux al prietenului său Ion Ţiriac. Deși plătea o chirie simbolică, acumulase restanţe mari

Ilie Năstase a fost evacuat miercuri seară, 3 august, din apartamentul din complexul rezidenţial de lux “Stejarii”, care îi aparţine lui Ion Ţiriac, unde locuia de doi ani.

Fostul tenismen şi-a luat bagajele din locuinţa pusă la dispoziţie de prietenul său de o viață şi s-a mutat într-un bloc din zona Grădinii Zoologice, la marginea Bucureștiului, tot cu chirie.

Deşi avea o chirie specială, aproape simbolică, Năstase a adunat restanţe majore la “Stejarii”, fiind convins că prietenia cu Ion Ţiriac îl “pune la adăpost”, scrie ProSport.

Luna acesta contractul de închiriere a expirat, iar reprezentanţii complexului n-au mai fost de acord cu prelungirea acestuia, deși Năstase solicitase acest lucru, după ce de mai multe luni nu și-a plătit chiria.

Năstase a confirmat pentru Prosport că a părăsit locuinţa din complexul lui Ion Ţiriac. "A expirat contractul şi m-am mutat în alte blocuri!", a declarat Ilie Năstase.

Ela refuzat să comenteze decizia reprezentanţilor "Stejarii", care au hotărât să nu mai prelungească acest contract din pricina datoriilor existente.

După ce a fost proprietar timp de aproape cinci decenii, Ilie Năstase a decis în 2020 să vândă vila din Primăverii primită gratuit pe timpul lui Nicolae Ceauşescu.

Casa în care a locuit cu majoritatea nevestelor sale şi care i-a cam adus ghinioane de-a lungul timpului, a fost vândută cu jumătate de milion de euro.