3dots.ro

Primele imagini cu presupușii criminali ai omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner – video

Primele imagini cu presupușii criminali ai omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner – video

Săptămâna trecută, omul de afaceri sibian Adrian Kreiner a fost atacat în propria casă. Hoții l-au bătut până ce bărbatul a intrat în comă. Apoi, au amenințat-o pe fiica lui de 23 de ani cu un pistol. I-au cerut să spună unde ține tatăl ei banii.

După ce au furat mai multe obiecte de valoare, ceasuri de lux de aproape un milion de euro, cei trei indivizi s-au făcut nevăzuți. Fiica și partenera bărbatului au sunat la 112, iar omul de afaceri a fost transportat la spital, însă nu a supraviețuit.

Presupușii criminali ai au fi fost surprinși de o cameră de supraveghere din oraș, la scurt timp după oribila crimă. Aveau cagule pe față și mergeau relaxați, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Filmarea a fost surprinsă la ora 03.30, în cartierul Vasile Aaron, de o cameră de luat vederi amplasată în balconul unui apartament.

În imagini se observă bărbați care se deplasau liniștiți, la pas, printre blocuri. Unul dintre ei avea în spate un rucsac.

Poliția nu a dorit să comenteze imaginile și nici nu confirmă, dar nici nu infirmă că indivizii care apar în ele sunt asasinii omului de afaceri.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU