3dots.ro

Legătura stabilă și stransă dintre Iohannis și geaca sa, la Glasgow

Legătura stabilă și stransă dintre Iohannis și geaca sa, la Glasgow

Destui comentatori politici, mulți dintre cei care îi mărturiseau admirație eternă înainte de îngrămădirea poporului la cabinele de vot, sunt de părere că se întâmplă ceva în ultimul timp cu Iohannis.

Unii zic că nu-i mai pasă de nimic, fiind la al doilea mandat, alții, mai ironici, că i s-au prăjit circuitele de tot…

Klaus Iohannis, președintele României, participă la Conferința ONU, ce se desfășoară în Scoția, la Glasgow, și are ca temă schimbările climatice.

Delegații din aproximativ 200 de țări au venit la aceste discuții fundamentale pentru viitorul climatic.

Experți climatici și activiști de mediu vor discuta despre viitorul planetei și modul în care pot fi combătute problemele de mediu, pentru a limita creșterea temperaturii medii globale la sub 1,5 grade Celsius, față de perioada preindustrială.

În cadrul conferinței, Klaus Iohanis s-a făcut remarcat doar prin faptul că a fost singurul dintre toate somitățile planetei care a purtat geacă în timpul discuțiilor față în față.

Mai mult, liderul de la Cotroceni și-a ținut aproape haina și la conferințele COP26, așezând-o pe pupitrul său.

Conform mai multor surse din media, pe site-ul Administrației Prezidențiale au fost postate mai multe imagini care evocă legătura strânsă dintre Klaus Iohannis și geaca sa la Glasgow, dar că ulterior au fost șterse.

Unii cârcotași spun că mașina care l-a adus la conferință pe Iohannis a plecat înainte ca acesta s-o poată trânti cu năduf pe capotă, alții că a vrut doar să demonstreze că în România încă nu se simte niciun dram de încălzire globală…

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs