3dots.ro

Ion Cristoiu: Cred că Simona Halep a primit ordin să se lase bătută de ucraineancă la US Open

Ion Cristoiu: Cred că Simona Halep a primit ordin să se lase bătută de ucraineancă la US Open

=Simona Halep a fost învinsă luni seara, în primul tur la US Open, de ucraineanca Daria Snigur. Jocul a fost decis în trei seturi, Halep l-a cedat pe primul 2-6, în al doilea s-a impus cu 6-0 și l-a pierdut pe ultimul cu 6-4.

Ion Cristoiu are o viziune proprie despre acest eveniment, care depășește confruntarea sportivă, fiind convins că Simona Halep a primit ordin să se lase învinsă la US Open în fața jucătoarei din Ucraina.

"Am văzut că după ce a fost învinsă nu a avut curaj să meargă la conferința de presă. Și știm că ea e o patrioată.

La ora actuală, toți patrioții care trăiesc în regimul Klaus Iohannis – PNL se sacrifică.

Ați văzut că și Nicolae Ciucă a avut mai multe intervenții publice despre ce facem noi pentru Ucraina decât ce fac guvernul sau alianța pentru Ucraina decât ce fac ei România.

În acest context, obiectivul României e de a face tot ce pot pentru Ucraina, asta i-am spus Corei Munteanu, că ea are umor.

Simona Halep e mare patriotă, precis s-a lăsat învinsă de ucraineancă. Și Cora Muntean mi-a spus: Să fiți sănătos, cineva chiar a salutat că a fost învinsă de ucraineancă.

Și zic: Ei, nu se poate, ai citit ceva pe Facebook pe acolo, o persoană frustrată pentru că are o viață grea cu soțul, că îl are idol pe Zelenski, că e tânăr, frumos. Și îmi spune: Nu, a scris asta pe Facebook CTP.

Am căzut pe gânduri și am zis, bă, dacă asta s-a lăsat bătută. Că eu am glumit, dar apoi m-am gândit mai sănătos.

Imaginați-vă dacă ucraineanca ar fi fost învinsă de o româncă. Eu cred că Simona a primit ordin: Mă, lasă-te bătută. Că îți dăm noi alt turneu. Că e un popor chinuit.

Chinuit pe dracu, că sunt patru milioane prin Europa. Dacă erau chinuiți, erau ca pe vremea lui Ceaușescu, nu se găseau chiloți", spune Ion Cristoiu într-un comentariu video pe cristoiublog.ro.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs