Ion Ţiriac a fost bolnav de COVID-19: «Am avut norocul norocului...»

15 Apr 2021 | scris de Monica Nistor

În vârstă de 82 de ani, omul de afaceri Ion Ţiriac a mărturisit că a fost bolnav de COVID-19.

Ion Ţiriac a fost bolnav de COVID-19: «Am avut norocul norocului...»

”Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu știam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine așa decât altfel.

Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă.

Mi se pare că Pfizer. Este un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci dacă ai puțină minte în cap”, a declarat Ion Țiriac, la Antena 1.

Țiriac a mai declarat că a piedut bani din cauza pandemiei.

”Eu personal am pierdut foarte mulți bani pentru că sportul și, în special turneul de Ttnis de la Madrid pe care anul trecut nu l-am jucat... și pe care trebuie să-l joc în mai acuma, e undeva la 40 de milioane de euro cost.

În rest, ceea ce e un paradox, În România anul trecut s-au vândut mai multe mașini ca în 2019. Iar nu înțelegi. Lumea poate că nu mai poate să călătorească cu avionul și atuncea își ia mașină. Dar, în sfârșit, am pierdut bani, nu am câștigat atâția bani, pune-o pe treaba asta. Dar bani nu poti face decât sănătos”, a spus Ion Țiriac.

Țiriac mai spune că dacă ar fi responsabil să gestioneze economia românească s-ar lupta să ofere un viitor cât de cât controlabil, dacă nu mai profitabil.

”Tutungeria pe care am avut-o eu e mult mai mică decât tutungeria România. Problema e că dacă ai ajuns să fii șeful unei tutungerii cum e România, cu 22 de milioane, e o treabă politică. Și ești responsabil politic partidului care te-a pus.

Dacă ai puțină integritate, moralitate și ai, nu ouă, dar să ai ceva, atunci ești responsabil la 22 de milioane.

Eu dacă m-aș duce la ședința de Guvern, aș merge cu aceste hârtii, le-aș pune pe masă (bate cu pumnul în masă - N.R.) m-aș urca cu picioarele pe masă... Suie-te, mă, pe masă și bate cu piciorul în masă, dacă nu, pleacă.

În traducere, măsuri ferme pentru ca viitorul să devină, dacă nu profitabil macar, cât de cât, controlabil, a spus Țiriac

-


CLICK - Follow us on Google News