În locul unui iPhone de 6.700 de lei, o pensionară a primit o cutie cu șuruburi - video

13 Ian 2021 | scris de Anita Raicu

O pensionară în vârstă de 64 de ani, din Galați, a vrut să-i dăruiască fiicei sale un telefon scump, de aproape 7.000 de lei, pe care l-a comandat la un magazin dintr-o reţea naţională, unde a încheiat un contract pentru plata în rate.

În locul unui iPhone de 6.700 de lei, o pensionară a primit o cutie cu șuruburi - video

Urma să primească telefonul după câteva zile, livrat de la un depozit din București, numai că atunci când l-a primit a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută, relatează Digi24.

Curierul a fost așteptat cu emoție de familie, iar când coletul a sosit, nepotul pensionarei a vrut să imortalizeze momentul desfacerii pachetului și l-a filmat cu telefonul său mobil.

Doar că în cutie nu se afla telefonul scump comandat, ci o groază de şuruburi.

”Am fost în magazin, fizic, am făcut actele, am făcut tot, urma ca după câteva zile să primim telefonul. A venit curierul la uşă, i-a dat telefonul, cutia, a intrat în casă curierul, a plecat şi când să desfacă cutia, ce a găsit în cutie? A găsit şuruburi, nituri, cuişoare. Telefonul costă 6.700 lei. Nepotul meu filma, a vrut să urce imaginile pe internet şi chiar a spus că am luat ţeapă”, a declarat păgubita Elena P. pentru sursa citată.

Contactate prin avocat, societatea de distribuţie şi cea de curierat au spus că nu au nicio legătură cu situația, așa că femeia s-a dus la Poliție.

”Sesizarea persoanei în cauză a fost înregistrată la Secţia 2 Poliţie Galaţi. În baza acesteia, poliţiştii au întocmit un dosar penal şi se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune“, a declarat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi.

Poliţiştii speră ca prin serviciile de investigare informative să dea de urma produsului furat, iar păgubaşa să nu fie obligată să plătească rate în valoare de 6.700 lei pentru cuie şi piuliţe.


CLICK - Follow us on Google News