3dots.ro

Cântăreaţa Ruby, surprinsă în Israel de război: ”Ni s-a spus să ne adăpostim. Habar nu avem cum ne întoarcem în ţară”

Cântăreaţa Ruby, surprinsă în Israel de război: ”Ni s-a spus să ne adăpostim. Habar nu avem cum ne întoarcem în ţară”

Cântăreaţa Ruby a fost surprinsă în Israel de atacurile lansate de teroriştii Hamas în mai multe zone din ţară. Cântăreața spune că mâine ar fi trebuit să revină acasă din vacanță

”Suntem în vacanţă pentru câteva zile. Mâine ar fi trebuit să zburăm înapoi către ţară. În zona în care suntem noi, toată lumea s-a izolat. Am fost anunţaţi să ne izolăm. Fiecare casă înţeleg că are un buncăr undeva, iar noi avem chiar în apartamentul în care stăm o cameră tip buncăr. Toată lumea s-a izolat.

De dimineaţă am fost la micul-dejun când am şi aflat ce se întâmplă de la nişte prieteni din România şi toată lumea a ieşit afară din hotel şi s-a uitat pe cer, erau urme ale rachetelor. Ni s-a spus să ne adăpostim oricum pentru că sunt rămăşiţe ale rachetelor care ne pot răni”, a declarat Ruby, în direct la Antena 3 CNN.

„Pare ireal, nu putem procesa ce se întâmplă pentru că la noi în ţară lucruri de acest gen nu se întâmplă şi este ceva complet nou. Nu ştim exact cu ce ne confruntăm.

Habar nu avem cum ne întoarcem în ţară pentru că am văzut cum au ţintit rachetele către aeroport şi nu ştiu ce alte zone, e foarte multă agitaţie aici. Nu ştim cum se va întâmpla. Mi-e şi frică să mă urc acum în avion. În seara asta, aveam un concert care s-a anulat.

Ni s-a recomandat să ne izolăm şi dacă auzim o sirenă să nu scoatem capul pe balcon”, a mai spus Ruby, înainte ca legătura telefonică să se întrerupă.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs