3dots.ro

Italia. Un român, tată a trei copii, a murit la doar 39 de ani, după ce i s-a făcut rău la muncă

Italia. Un român, tată a trei copii, a murit la doar 39 de ani, după ce i s-a făcut rău la muncă

Un român stabilit în Italia a murit la doar 39 de ani, în urma unui stop cardiac, după ce câteva zile la rând se simțise rău, acuzând febră și stare de vomă.

Sora lui susține că că medicii, după ce l-au consultat, i-au spus că ar suferi doar de o problemă de aciditate sau că starea sa e o urmare a schimbării de anotimp.

Alături de familia sa, Cristian emigrase în Italia în anii 2000 și părea să-și fi îndeplinit visul: acela de-a le oferi un viitor mai bun copiilor săi.

Lucrurile mergeau bine, era sudor la IPKarting, o companie cu activitate în circuitul internațional de karting din Salizzole, în provincia Verona.

În ultimele zile s-a simțit rău: avea febră și stare de vomă. Luni, la muncă, starea sa de sănătate s-a degradat și mai mult: începuse să transpire și avea nevoie să meargă des la baie.

Văzând în ce stare era, colegii l-au trimis acasă, ca să se odihnească. A parcat mașina și a intrat în casă, apoi s-a prăbușit la pământ

Soția bărbatului, Ramona, l-a auzit respirând greu și a fugit să-l ajute. A sunat la serviciul medical de urgență și a fost îndrumată cum să-i acorde primul ajutor.

Era pentru prima oară când făcea așa ceva. I-a făcut manevre de resuscitare până la sosirea echipajului de salvare. Paramedicii au încercat să-l resusciteze încă două ore, dar, din nefericire, în zadar.

”Cristian a fost luni dimineață la serviciu. Era sudor într-o companie din lumea kartingului.

A avut febră ușoară și o greață constantă timp de câteva zile. La muncă, simptomele s-au agravat. Continua să transpire și avea nevoie constantă de a merge la baie

A plecat acasă, incapabil să mai poată munci. A parcat mașina și a intrat în casă, apoi s-a prăbușit la pământ. Era un om foarte sănătos, nu știm să fi suferit vreodată de vreo boală anume.

De câteva zile însă, avea febră și greață: fusese la medic, dar acele simptome fuseseră tratate ca probleme de aciditate, sau legate de schimbarea anotimpului

Călătorea în întreaga lume cu această companie la care lucra, implicată în circuitul internațional de karting. Cristian a fost primul care a spus ”da” atunci când i s-a propus o deplasare, îi plăcea foarte mult această profesie și mediul în care lucra”, a povestit sora lui, Monica, potrivit Mattino Padova.

Cristian a lăsat în urma sa soția Ramona și trei copii de 17, 11 și 3 ani.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs