3dots.ro

Italia. Ce pedeapsă a primit un român care și-a infectat iubita cu COVID pentru a sta cu el în carantină

Italia. Ce pedeapsă a primit un român care și-a infectat iubita cu COVID pentru a sta cu el în carantină

Un cetațean român, rezident în Italia, la Foligno, provincia Perugia din Umbria, a fost condamnat la 10 luni de închisoare pentru hărțuire și pentru că a infectat-o în mod voluntar cu COVID pe iubita sa, o pictoriță în vârstă de 53 de ani.

Între cei doi a existat o poveste de iubire care a durat aproximativ trei ani, una cu năbădăi pentru că în această perioadă  s-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori, relatează perugiatoday.it.

Potrivit declarației iubitei sale, depusă la Poliție, bărbatul s-a dovedit a fi „cam gelos, foarte asupritor și dorea mereu să controleze tot ceea ce făceam și unde mergeam.”.

La un moment dat, cei doi iubiți s-au despărțit, dar el a reușit să o convingă să-i mai dea o șansă, dar românul a decis să facă un gest absurd care i-a pus în mod serios viața femeii în pericol.

„În 2021, la începutul lunii noiembrie, s-a prezentat la casa mea cu scuza că trebuia să-mi spună ceva urgent. După ce a intrat în casă, m-a sărutat și apoi mi-a spus: „Sunt pozitiv la COVID, te infectez ca să putem sta în carantină împreună.

Din cauza inconștienței și nepăsării lui am fost internată la Terapie Intensivă, la Spitalul Silvestrini”, a declarat femeia de 53 de ani la tribunal.

După ce a fost externată, pictorița l-a găsit pe bărbat așteptând-o la ea acasă „cu o atitudine agresivă”, atât de agresivă încât femeia a fost nevoită să cheme poliția.

La scurt timp, românul a reușit să pătrundă în casa fostei sale iubite și să-i fure 2.500 de euro. Scopul n-a fost cu adevărat furtul banilor, ci acela de a o face pe pictoriță să se vadă din nou cu el.

La toate acestea se adaugă și faptul că bărbatul a amenințat-o pe pictoriță că va trimite imagini intime cu ea la toate cele 200 de contacte aflate în memoria telefonului femeii, pe care și le însușise.

Românul a fost trimis în judecată de Parchetul din Perugia și a fost condamnat la 10 luni de închisoare.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU