Italia. O româncă băută bine a vandalizat sediul Poliţiei, apoi a adormit pe canapea

În noaptea de luni spre marți, sediul Comandamentului Poliției Municipale din Rosarno, în zona metropolitană Reggio Calabria, a fost vandalizat.

Contrar primelor ipoteze, incidentul nu a reprezentat un act de intimidare… ci a fost rezultatul furiei devastatoare manifestată de o româncă, informează Gazzetta del Sud.

Cunoscută de ceva vreme de polițiști, românca în vârstă de 30 de ani s-a inflamat după ce a consumat zdravăn alcool și s-a certat cu o prietenă.

Deși prietena a încercat să o descurajeze, românca s-a îndreptat furioasă către sediul poliției. 

Mai întâi a trecut de poarta de intrare, forțând-o, apoi, folosind lopata de parcă ar fi fost un berbec, a spart ușa și a intrat în birouri, dărâmând cutii de flori, spărgând geamuri și stricând mobilierul.

Calmată, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, după ce și-a astâmpărat nervii, s-a întins pe o canapea și a adormit.

În dimineață următoare, la ora 7.30, în comandamentul poliției au intrat agenții și comandantul Domenico Martino, iar zgomotele au trezit-o pe intrusă.

Românca a încercat să scape pe o fereastră, dar a fost oprită și arestată. Pentru că acuza dureri, ea a fost dusă la Spitalul Polistena, unde medicii nu au constatat traumatisme notabile.