Turist italian șocat de mașinile scumpe din București: ”Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, unde le fabrică!” – video

Turist italian șocat de mașinile scumpe din București: ”Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, unde le fabrică!” - video

Într-o înregistrare video postată pe TikTok, un turist italian se declară uimit de numeroasele mașini scumpe pe care le-a văzut pe străzile din capitala României.

Italianul a filmat la întâmplare mașinile care așteptau la un semafor din Capitală și a trecut în revistă mărcile acestora, declarându-se șocat numărul mare BMW-uri și mașini electrice.

”În România, în București, e ceva halucinant în ceea ce privește mașinile. Ne uităm la cele oprite la semafor. Ok, prima este o Dacie. Aceasta este cu siguranță un Bolt

IQ, apoi BMW, nu e ultimul model, este penultimul. BMW, ok! BMW, acesta este ultimul model. E absurd. Sunt mai multe BMW-uri în România decât în Germania, unde le produc. Uite, încă o mașină electrică”, relatează Paoletto pe TikTok.

În urmă cu un an, o serie de postări pe Tiktok ale aceluiași Paoletto despre modul în care se face curățenie în România, comparat cu cel din Italia, a devenit extrem de populară.

Uimit și de modul în care se face curățenie în București

Italianul era uimit de faptul că angajații de la Salubritate curățau inclusiv scările laterale într-un centru comercial din Constanța, în condițiile în care în Italia nici nu se pune problema de așa ceva.

Ulterior, a postat o altă filmare despre cum se face curățenie în stația de tren care leagă aeroportul ”Henri Coandă” de oraș.

”Nu pot să cred! Curăță chiar și unde este curat. E tot curat aici. Cum e posibil? Curățați chiar și unde este curat? Incredibil!”, spune italianul.

♬ suono originale – Paoletto🔥🔥🔥

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories