Cum au reușit niște italieni să ajungă la Craiova, în loc de Cracovia, unde erau așteptați

14 Aug 2022 | scris de Ioana Tomozei

Doi italieni dintr-o localitate de lângă Florența, au avut un șoc sâmbătă, 13 august, după ce s-au trezit că au ajuns la Craiova, în România, deși doreau să ajungă la Cracovia, în Polonia.

Cum au reușit niște italieni să ajungă la Craiova, în loc de Cracovia, unde erau așteptați

Vinovat ar fi operatorul de la agenția de turism de unde italienii și-au cumpărat biletele de avion, care a confundat Craiova cu Cracovia, scrie Gazzettino del Chianti.

Paola și Massimo se așteptau să coboare din avion la Cracovia, în sudul Poloniei, unde erau așteptați de prietenii lor, însă au ajuns la peste 1.000 de kilometri depărtare, la Craiova.

”Partenerul meu a mers la o agenție de turism din Florența pentru a cumpăra două bilete de avion spre Cracovia (Polonia), unde ne așteptau niște prieteni.

În schimb, am plecat de pe aeroportul din Bologna și am ajuns la Craiova (România). La început ne-am amuzat de ceea ce ni s-a întâmplat, dar apoi ne-a deranjat situația”, a povestit Paola.

”Am fost naivi, am crezut că ”Craiova” este numele orașului Cracovia scris în poloneză.

Am avut încredere și ne-am continuat călătoria în liniște. Când am coborât din avion la aeroport și am realizat că suntem în România am avut un șoc!"

După ce au luat legătura cu cei de la agenția de turism de unde au cumpărat biletele, Paola și Massimo au înțeles că își vor petrece vacanța la Craiova.

”Ne-am cazat la un hotel în acest oraș, iar apoi vom încerca să ne organizăm pentru tot restul săptămânii”.

”Am trimis un mesaj agenției ieri după-amiază când am ajuns aici și ne-au spus că vor încerca să găsească o modalitate de a ne trimite la Cracovia.

Dar ne-am interesat și este imposibil. Ar fi prea scump și am irosi pe drumuri prea mult timp pentru doar o săptămână de vacanță. Când ne vom întoarce în Italia vom clarifica totul cu cei de la agenția de turism”.


CLICK - Follow us on Google News