Iulian Vrabete: «Când între cauze, măsuri și efecte nu se pupă ceva, mie îmi pute a neștiință, a impostură, fie și a conspirație»

25 Oct 2020

Din cauza polarizării excesive a societății, perspectiva lui Dan Bittman asupra restricțiilor impuse de autorităţi pentru combaterea răspândirii coronavirusului, pe care le consideră exagerate. a devenit pentru mulți un adevărat delict, evident, deocamdată doar de opinie.

Iulian Vrabete: «Când între cauze, măsuri și efecte nu se pupă ceva, mie îmi pute a neștiință, a impostură, fie și a conspirație»

Bittman a fost înfierat cu aceeași mânie cu care o făcea proletariatul pe vremuri pentru că purta plete...

Iulian Vrabete, prietenul și colegul de trupă a lui Bittman, a simțit nevoia să intervină la rândul său în legătură cu acest subiect.  

”E momentul sa spun ceva. Dan Bittman este prietenul si colegul meu de peste 33 de ani. O varsta biblica, pentru cine are cunostinte in domeniu.

Aveti dreptul la parerile dumneavoastra, dar nu inteleg de ce oricine are alte pareri decat varianta oficiala este automat incriminat. Ziarul "Scanteia" a inchis redactia de mult.

Cu riscul infatuarii, va spun ca am un IQ peste medie, am absolvit facultati si mastere. Mie imi pute ceva, si cred ca multora la fel.

Nu pot sa trag concluzii, pentru ca nu am date corecte, dar, ca un om care a intrat si la Matematica si care a absolvit Arhitectura, atunci cand intre cauze, masuri si  efecte nu se pupa ceva, mie imi pute a nestiinta, a impostura, fie si a conspiratie.

Asadar, cei care il ataca pe Dan vor fi eliminati din lista mea. Va doresc succes cu parerile dumneavoastra, dar nu am chef sa le ascult.
Pandemie placuta”, a scris Iulian Vrabete pe pagina sa de Facebook.


CLICK - Follow us on Google News