3dots.ro

Părinții victimelor lui Vlad Pascu sunt revoltați! Judecătoarea a întrebat la proces dacă unul din tinerii decedați e în sală

Părinții victimelor lui Vlad Pascu sunt revoltați! Judecătoarea a întrebat la proces dacă unul din tinerii decedați e în sală

Procesul lui Vlad Pascu, cel care beat și drogat fiind a accidentat mortal doi tineri anul trecut, în luna august, pe litoral, a început, așa cum pare că merg toate lucrurile în România: sub semnul haosului!

Mai întâi ședința de judecată a fost amânată pentru că Pascu avea exact la aceeași oră un al proces la Tribunalul Constanța, în care solicita eliberarea sa condiționată.

Atunci când, în cele din urmă a început ședința, magistrații au decis o nouă amânare, după ce s-a constatat că, în sala de judecată, nu se află niciunul dintre cei doi avocați care l-au reprezentat pe Vlad Pascu până în acest moment.

Judecătoarea a întrebat la proces dacă unul din tinerii morți e în sală

Mai mult, judecătoarea a provocat o adevărată furtună în sufletele părinților întrebând dacă una dintre victimele decedate se află în sala de judecată.

În acel moment, tatăl lui Sebastian a izbucnit în lacrimi.

”Judecătoria Mangalia nu este…când mi-a spus dacă băiatul meu e în sală… N-am văzut în viața mea un asemenea judecător. Îi vrea buletinul. M-am uitat la el…”, a declarat Valentin Olariu,ctatăl lui Sebastian.

”Totul este o făcătură! Aceasta judecătoare nu are ce căuta acolo! Totul a fost premeditat! Iar cu ce i-a făcut lui Valentin Olariu… este strigător la cer!”, a spus și Cătălin Dragomir, tatăl Robertei.

”O sfidare la tot ce înseamnă justiție!”

”Eu consider această veste o sfidare la tot ce se întâmplă, la tot ce înseamnă justiție. Nu poate să-mi spună nimeni că nu s-a știut cu cel puțin cu o zi înainte că Vlad Pascu, astăzi în loc să fie la ora 9 sau prin video, e în cu totul altă parte și că nu va fi prezent aici. Eu nu cred așa ceva. S-a știut, dar este bătaie de joc”, a mai precizat Cătălin Dragomir, tatăl Robertei.

În altă ordine de idei, judecătorii i-au respins cererea lui Vlad Pascu de a fi transferat în arest la domiciliu, astfel că el va rămâne pentru încă 30 de zile în arest preventiv.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs