3dots.ro

”Ați fost la înmormântarea acesteia?” – întrebarea adresată de judecătoare mamei Robertei, tânăra decedată în accidentul produs de Vlad Pascu 

”Ați fost la înmormântarea acesteia?” – întrebarea adresată de judecătoare mamei Robertei, tânăra decedată în accidentul produs de Vlad Pascu 

Părinții victimelor tragediei din 2 Mai și tinerii care au supraviețuit accidentului provocat de Vlad Pascu au depus astăzi mărturie la judecătoria Mangalia.

După ce la o precedentă ședință de judecată a întrebat dacă una din victime este prezentă în sală, și cu acest prilej judecătoarea Ancuța Popoviciu a pus mai multe întrebări ce pot fi catalogate cel puțin absurde, dacă nu chiar lipsite de relevanță în derularea procesului.

De exemplu, Livia Dragomir, mama Robertei, una din victimele accidentului, a fost întrebată de judecătoarea Ancuța Popoviciu (în imaginea ce însoțește articolul – N.R.) ”ce consecințe a avut, în urma accidentului”.

”Să-ți plece copilul la mare și să-ți moară, să-ți amintești ultimele ei vorbe, «pa, mami, ne vedem luni!» și să știi că acea luni nu va mai veni. Cum credeți că mă simt?”, a declarat mama Robertei, în fala de judecată.

Femeia a mărturisit că a aflat de la sora ei, la telefon, de moartea fiicei sale, iar de atunci se simte cuprinsă de un sentiment de teamă, ori de câte ori sună telefonul.

Următoarea întrebare adresată de judecătoare mamei Robertei a reușit să îi înmărmurească pe toți cei aflați în sala de judecată: ”Ați fost la înmormântarea acesteia?”

”Am fost, e copilul meu, dar nu am putut să o văd atunci, sicriul era sigilat. Era atât de zdrobită în accident, că nici nu a putut fi îmbrăcată. Eu mi-am văzut ultima oară fata în momentul în care a plecat de acasă”, a răspuns Livia Dragomir.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs