Judecătorul Gabriel Apostol a murit după ce și-a injectat benzină în vene

Judecătorul Gabriel Apostol a murit în timp ce era transportat de ambulanță către Spitalul Floreasca din București. 

Anterior, magistratul a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Pitești după ce își injectase benzină în vene, notează presa locală.

Într-o prima fază, medicii l-au stabilizat și intubat și au luat legătura cu medicii bucureșteni pentru a-l transfera.

După ce au obținut acordul acestora, magistratul a murit pe drum spre Capitală.

Momentan, nu se știe de ce Gabriel Apostol a recurs la gestul care i-a adus moartea.

Incidentul deschide din nou discuțiile despre cât de eficiente sunt evaluările psihologice în cadrul profesiilor în care ele sunt cerute de lege.

Pe 7 mai 2014, Gabriel Apostol a fost suspendat din magistratură până la finalizarea cercetării disciplinare declanşate după scandalul pe care magistratul l-a avut cu doi poliţişti, într-o benzinărie de pe Autostrada Piteşti – Bucureşti.

Judecătorul  a fost încătuşat de politişti, după ce i-a făcut pe aceştia ”miliţieni“, totul după ce el însuşi sunase la 112 pentru a anunţa că a fost agresat de cei doi poliţişti. Martorii incidentului nu i-au susţinut însă varianta.

O lună mai târziu, judecătorul Apostol a făcut scandal într-un magazin bricolaj din Piteşti, iar după un schimb de replici jignitoare, agenţii de pază l-au scos pe magistrat din magazin şi au chemat poliţia.

În momentul în care a plecat din parcare, Gabriel Apostol a luat pe capota autoturismului un angajat al magazinului, care a scăpat ca prin urechile acului.

Judecătorul Gabriel Apostol a fost în sezonul 2014 concurent la ”MasterChef“ pentru a-i demonstra soţiei, de care era despărțit, că merită să obțină un șorț pentru talentele sale culinare.