3dots.ro

Jurnalul Melindei, o fata de 13 ani, despre certurile cu părinții, droguri și întâlniri cu diverşi bărbaţi

Jurnalul Melindei, o fata de 13 ani, despre certurile cu părinții, droguri și întâlniri cu diverşi bărbaţi

Jurnalul secret al Sarei Melinda Moiș, fata în vârstă de 13 ani din Sighetu Marmației, găsită la şase zile după ce a fugit de acasă, dezvăluie o viață mult prea agitată chiar și pentru perioada tulbure a unei adolescențe cu probleme, în care apar dese certuri cu părinții, dar şi informaţii şocante despre droguri şi întâlniri cu diverşi bărbaţi.

În jurnalul său, ajuns acum în mâinile polițiștilor, fata el şi-ar fi notat, extrem de detaliat, tot ce avea pe suflet: certurile dese cu familia, frământările, dar şi detalii şocante şi indecente de la întâlnirile cu diverse persoane, unde se şi droga, spun surse din anchetă citate de Observator News.

Adolescenta ar fi încercat să-şi ia viaţa de trei ori. Ultima oară, în parcul Grădina Morii din Sighet, la marginea oraşului, lângă râul Iza, loc în care s-a întâlnit şi cu agresorul, despre care se spune că a drogat-o şi a abuzat-o.

Individul, cunoscut sub numele de ”mănușa albă” era acolo să ia apă de la izvor, în locuinţa socială, insalubră, în care locuia, nu avea nici măcar apă potabilă.

Dus la audieri, agresorul a spus că totul s-ar fi petrecut cu acordul copilei. ”N-am violat-o, domnule! Ea a vrut să fim împreună! Şi eu am zis că da! I-am spus să-şi continue şcoala şi să meargă mai departe!”, a declarat suspectul potrivit sursei citate.

Adolescenta refuză în continuare să se întoarcă acasă, preferând să rămână în grija asistenţilor sociali.

”Psihologii noştri o consiliază şi o să vadă care sunt motivele la baza hotărârii de a nu se întoace în familie. Probabil pe fondul neînţelegerilor familiale s-a întâmplat acest lucru. I s-a făcut o evaluare psihologică şi acum urmează să cerem o expertiză psihiatrică”, a declarat directorul DGASPC Maramureș.

În același timp, părinții fetei vor trece printr-o expertiză psihologică pentru a se afla care sunt problemele din interiorul familiei, de ce aceștia nu au vorbit despre problemele copilei şi de ce fata nu vrea să se întoarcă acasă.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs