Jurnalist Pro TV, anchetat pentru act sexual cu un minor, un băiat cu vârsta sub 16 ani

Jurnalist Pro TV, anchetat pentru act sexual cu un minor. Victima este un băiat cu vârsta sub 16 ani

Jurnalistul Marius Buga, corespondentul Pro TV în Dâmbovița și unul dintre cei mai vechi colaboratori ai televiziunii, este cercetat de procurori într-un dosar ce vizează acte sexuale cu un minor.

Marius Buga a fost adus în această zi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru audieri.

Surse judiciare au informat că dosarul a fost deschis în urmă cu câteva zile.

Pe parcursul audierilor unui minor la Poliția Târgoviște, într-o altă speță,  băiatul, care are vârsta sub 16 ani, le-a dezvăluit polițiștilor că a întreținut relații sexuale cu jurnalistul Marius Buga.

Marius Buga, 42 de ani, se află deja la audieri la Parchet alături de mai multe persoane, iar în cursul serii de marți, 7 februarie, anchetatorii vor decide ce măsură preventivă se va lua împotriva sa – fie de cercetarea sub control judiciar, fie de arest preventiv pentru 24 de ore.

Pro TV, trustul media pentru care lucrează Marius Buga, a prezentat o reacție oficială.

”Am aflat cu surprindere despre investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acțiune imorală.

Nu putem comenta această situație, dar suntem convinși că autoritățile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia.

În momentul în care vom avea toate informațiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecția minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!”, spun reprezentanții Pro TV într-un comunicat.