Jurnalistul sportiv Alexandru Tămășescu a încetat din viață, subit, la numai 46 de ani

Fostul pilot de raliu și jurnalist sportiv Alexandru Tămășescu, a încetat din viață, subit, la numai 46 de ani.

Alexandru Tămășescu, care era și trainer la Academia Titi Aur, s-a stins din viață joi seara, în timp ce se afla singur în casă. Nu a mai răspuns la telefon, iar apropiații au început să se îngrijoreze. Unul dintre prietenii săi l-a găsit fără suflare în locuița sa.

"Din păcate, Dumnezeu să-l odihnească, am auzit în această dimineață, mi-au spus colegii mei de la academie, de la concursurile de conducere defensivă. Și asta pentru că era unul dintre colegii noștri, unul din trainerii noștri.

Eu mă cunosc cu el de foarte mult timp. Am făcut cu el emisiuni, am participat la emisiuni pe care le făcea el. Ne filma de fiecare dată la raliu și făcea reportaje pentru diferite televiziuni.

Era prietenul nostru, era din anturajul nostru, iar pentru mine, în afară de prietenie, a fost unul din trainerii noștri foarte buni. Avea cuvintele la el, era printre cei mai buni, cei mai expresivi, dintre trainerii care transmiteau cel mai bine informația.

Am primit un mesaj de la unul dintre colegii noștri, în primă fază am crezut că e o glumă proastă. Alexandru era aventurier, îi plăcea să meargă în excursii, cu rulota, să plece pe malul mării, era un tip rebel, dar un rebel decent, nu exagera.

Îmi pare foarte rău, nu știu ce s-a întâmplat, nu am mai multe informații", a declarat Titi Aur la RomâniaTv, despre moartea lui Alexandru Tămășescu.