Kovesi s-a măritat! ‘A fost o relație destul de lungă și asta e!’

Autor:

Data:

Total neașteptat, Laura Codruța Kovesi a anunțat că s-a căsătorit în urmă cu câțiva ani, imediat după ce a preluat mandatul de procuror-șef al Parchetului European.

”M-am căsătorit acum câțiva ani. Imediat după ce am preluat mandatul la Luxemburg. Este prietenul meu pe care l-am avut în România, a lucrat în privat, este un om extraordinar”, a declarat aceasta într-un interviu acordat spotmedia.ro.

Laura Codrușa Kovesi a negat informațiile apărute în spațiul public la începutul acestui an, potrivit cărora, este căsătorită cu un fost ofițer de la Serviciul de Protecție și Pază (SPP) care i-a fost detașat cât timp aceasta a fost la șefia DNA.

”Câteodată mă amuz că citesc în presă că sunt măritată cu fostul ofițer SPP. Nu este adevărat, ne amuzăm împreună. A fost o chestiune personală, a fost o relație destul de lungă și asta e”, a spus Kovesi.

De asemenea, aceasta a precizat că ”n-am fost niciodată singură. Tot timpul am avut prieteni, familia lângă mine. Legea îmi oferă această posibilitate și soțul meu este un om extraordinar și foarte înțelegător”.

Leave a Comment