Cum e să fii vecinul Laurei Codruța Kovesi: Nu e așa, ca la televizor, zâmbește...

18 Mai 2019 | scris de Anita Raicu

Probabil printre lucrurile mai puțin plăcute cu care persoanele publice se întâlnesc în viață se numără și faptul că  desele apariții pe la televizor crează majorității oamenilor impresia că fac parte dintrei cei apropiați lor, că le cunosc...

Cum e să fii vecinul Laurei Codruța Kovesi: Nu e așa, ca la televizor, zâmbește...

Pentru satisfacerea curiozității celor care se întrebau unde locuiește fosta șefă a DNA și cum se înțelege cu vecinii săi, informația ne-a fost prezentată de Kanal D, cu ocazia zilei sale de naștere.

În 2007, după divorțul de primul soț, Laura Codruța Kovesi și-a achiziționat prin credit ipotecar un apartament de două camere într-un bloc din sectorul 5 al Capitalei, undeva la intersecția cartierelor Rahova și Ferentari.

Scara pe care se află apartamentul lui Kovesi a fost recent renovată, întreg blocul fiind inclus într-un program ce prevede anveloparea termică.

Fosta șefă DNA nu putea scăpa din vederile și probabil bârfele vecinilor de scară, cărora nu le-a dat prea multe motive de dezbătur, în general fiind o persoană discretă.

”E o doamnă foarte de treabă, mereu ne salută pe toți, e foarte respectuoasă, n-are aerele celor pe care-i vezi mereu la televizor. Își vede de viața ei… Și cu vecinii e mereu zâmbitoare, nu ca la televizor, când o vezi vorbind numai de lucruri serioase”, a dezvăluit o vecină a Laurei Codruța Kovesi, conform sursei citate.

”Eu mereu o văd singură când o văd, poate o avea pază, dar stau mai feriți, așa”, a mai spus vecina, se pare informată, pentru că mai menționează că fosta șefă a DNA nu are instalate camere de supraveghere la ușă.

Aceste vorbe ale vecinilor vor fi apreciate la adevărata lor valoare de-abia în momentul în care un eventual eșec al candidaturii la postul de procuror-șef european, nu ar propulsa-o pe Kovesi în postura de candidat la alegerile prezidențiale din iarnă. Fix la fel ca și reportajul despre ea ce a apărut ieri în Financial Times... 


CLICK - Follow us on Google News