Legea e doar pentru proști? Peste 100 de persoane, în restaurant, la aniversarea fiicei lui Rareș Bogdan...

22 Iun 2020 | scris de Monica Pavelescu

Comportamentul unora dintre politicieni începe să ne convingă de faptul că vorba aia care spune că legile sunt doar pentru proști e cât se poate de adevărată...

Legea e doar pentru proști? Peste 100 de persoane, în restaurant, la aniversarea fiicei lui Rareș Bogdan...

Luni, 22 iunie 2020, a fost mare petrecere în Cluj, europarlamentarul Rareș Bogdan a sărbătorit ziua de naștere a fiicei sale.

Cotidianul Libertatea publică imagini de la restaurantul Da Vinci, locul în care a avut loc petrecerea, remarcând faptul că deși conform reglementărilor din starea de alertă, în toată România este interzis restaurantelor să-și primească oaspeții altundeva decât pe terasă sau în grădină, în cazul lui Rareș Bogdan lucrurile au stat cu totul altfel.

Imaginile surprinse cu o dronă arată că în fața restaurantului erau parcate peste 30 de mașini, iar în curtea localului, în aer liber, se aflau la mese doar câteva persoane.

Jurnaliștii de la Libertatea spun că pe tot parcursul supravegherii localului nu au fost mai mult de câțiva oameni afară, restul de peste 100 de invitați fiind permanent în interior, la mesele din saloane, unde, conform surselor citate, nu s-a purtat niciun fel de mască de protecție.

Și asta în condițiile în care legea stipulează că în cadrul unui eveniment privat desfășurat într-un local, în interior nu se pot afla mai mult de 20 de invitați...

Adela Logean, managerul restaurantului Da Vinci, a confirmat pentru Libertatea că petrecerea se desfășoară și în interiorul localului și, ușor deranjată de întrebări, a grăbit încheierea dialogului telefonic. 

”Este deschisă terasa, am în terasă 50 de persoane și înăuntru ceva. Sunt … șase mese, le-am organizat cum se cuvine. Ba da, este și afară și în interior. În numărul permis. În interior, sunt 20 de persoane. Este în ordine, vă mulțumesc”, a declarat managerul localului Da Vinci, fără să fie deloc preocupată că realitatea era cu totul alta.

Până la ora publicării acestui articol, Rareș Bogdan nu oferise o replica aceste informații.


CLICK - Follow us on Google News