Libertate! Și-a dat demisia din partid și a plecat în Italia să îngrijească un bătrân

02 Oct 2019 | scris de Monica Pavelescu

Dacă în România modernă nu s-ar petrece lucrurile acelea care ne țin ocupați tot timpul, probabil că țara ar fi fost și mai depopulată, iar jurnalistul Ionuț Bălan relatează pe contul său de Facebook un episod din viața derapată de la logică în care am ajuns să trăim.

Libertate! Și-a dat demisia din partid și a plecat în Italia să îngrijească un bătrân

”O mătușă m-a sunat să îmi spună că și-a dat demisia din partid și a plecat în Italia să îngrijească un bătrân. Are asigurate masă și casă și primeste 1.000 de euro pe luna.

M-a întrebat dacă a făcut o afacere bună, în condițiile în care aici lua cam 3.000 de lei pe cartea de muncă. I-am zis așa într-o doară că era loc și de mai bine, ca să n-o descurajez.

Ea a ținut să îmi explice însa că simte că și-a recăpătat libertatea pentru care a luptat în 89 și că este mare lucru să poată câștiga atâția bani undeva fără să fie membru de partid sau rudă cu cineva.

Și mi-a mai spus că pentru un salariu de 3.000 de lei pe cartea de munca, femeie de serviciu, a trebuit să schimbe permanent partidul în ultimii ani”, scrie Ionuț Bălan, pe Facebook.

Nu mai rămâne nimic de comentat!