3dots.ro

Bătaie în Lidl Titan, a intervenit o femeie, oamenii de pază, nu: ”Au fost bătuți pentru că le-au reproșat că se bagă în față” – video

Bătaie în Lidl Titan, a intervenit o femeie, oamenii de pază, nu: ”Au fost bătuți pentru că le-au reproșat că se bagă în față” – video

Un bărbat în vârstă și fiul său au fost bătuți cu sălbăticie, marți seara, în supermarketul Lidl – Brățării, situat in cartierul Titan din București. Ei au fost atacați de un grup de tineri cărora le-au reproșat faptul că se bagă în față la rând.

Incidentul s-a produs marți, în jurul orei 18.00, în supermarketul Lidl de pe strada Brățării.

O femeie, cadru medical, martor al violenței, a declarat că niciunul din angajații însărcinați cu paza magazinului nu a intervenit. ”A fost nevoie ca eu să mă bag între ei, am reușit să îi opresc”, spune femeia.

De altfel, și din imagini se poate observa starea pasivă a angajaților de la pază, care sunt pur și simplu privitori la actele de violență…

”Un tată, un domn în vârstă, și fiul lui au fost bătuți. Domnul în vârstă aștepta la rând la case, iar cei patru s-au băgat în față. Domnul le-a spus să stea la rând, dar cei trei au început să îl înjure și să îl amenințe.

Când a terminat de plătit, domnul le-a spus: ‘nu vă e rușine, am o vârstă!’. Golanii au tăbărât pe el si l-au bătut într-un mare hal. L-au desfigurat, i-au dat cu o sticla în cap, era plin de sange.

A fost nevoie ca eu să mă bag între ei, am reușit să îi opresc. Nimeni de la pază nu a intervenit, cum e posibil așa ceva? În magazin erau oameni cu copii”, a relatat femeia pentru aktual24.ro.

Femeia a mentionat ca politistii au ajuns dupa zece minute, dar deja agresorii dispăruseră.

Surse din Poliție au declarat că polițiștii au ajuns la Lidl la ora 18:02, dupa ce polițiștii din cadrul Secției 13 au fost sesizați prin 112 de către agenții de pază.

Cele două persoane au fost transportate cu ambulanța la spital, întrucât prezentau urme de violență la nivelul feței și capului.

Trei agresori dintre agresori s-au prezentat apoi la secția de Politie unde au declarat propria versiune despre incident, spunând că s-au întâlnit întâmplător în magazin cu victimele agresiunii.

Și că bătaia a izbucnit după ce, persoana mai în vârstă, despre care au declarat că ar fi unchiul fostei concubine a unuia dintre agresori, l-ar fi amenințat pe acesta.

Poliția s-a sesizat din oficiu pentru lovire și amenințare, iar în paralel desfășoară activități de verificare cu privire la modul de intervenție al agenților de pază ai magazinului.

Victimele pot acționa în instanță magazinul pentru lipsa de acțiune a agenților de pază.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs