3dots.ro

Liviu Dragnea a suferit un accident vascular cerebral. Medicii au reușit să-l stabilizeze pe fostul lider PSD

Liviu Dragnea a suferit un accident vascular cerebral. Medicii au reușit să-l stabilizeze pe fostul lider PSD

Din articol:

Liviu Dragnea a mărturisit că a trecut printr-o grea încercare, din cauza unui accident vascular suferit atunci când era plecat din țară.

Fostul lider PSD a vorbit pentru prima dată despre acest episod, la Realitatea Plus,  explicând că medicii de la Belgrad, unde s-a întâmplat accidentul, au făcut minuni în cazul său.

”Am fost plecat și am mai avut și perioade în care sănătatea nu a fost foarte bună. Acum am mai terminat cu plecările și stau mai bine (n.r. cu sănătatea)”, a spus Liviu Dragnea.

”Au fost niște zvonuri la un moment dat cu o problemă pe care ați avut-o la inimă“, a spus Anca Alexandrescu.

”Am avut un accident vascular cerebral, care m-a prins în Belgrad. Jos pălăria și mă rog la Dumnezeu tot timpul pentru medicii din Belgrad, de la spitalul lor central, dotat și modernizat foarte de curând, de o calitate excepțională.

Am intrat aproape mort și am ieșit după trei zile viu, sănătos, întreg la minte și fără niciun fel de urmări. Dumnezeu m-a ajutat și am depășit acest moment. Am făcut ulterior controale și e în regulă”, a mărturisit Liviu Dragnea, la emisiunea moderată de Anca Alexandrescu, ”Culisele Statului Paralel“.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs