3dots.ro

Cazul ciudat al fostul fotbalist Lucian Burdujan, dat dispărut de Poliție și găsit imediat de presă

Cazul ciudat al fostul fotbalist Lucian Burdujan, dat dispărut de Poliție și găsit imediat de presă

Fostul fotbalist Lucian Burdujan a fost dat dispărut de familia sa, figurând pe site-ului Poliției Române, fla secțiunea ”Persoane dispărute”.

Ce e nefiresc în acest caz este faptul că, după ce această informație s-a propagat în media, el a fost găsit la telefon, unde le-a răspuns jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor.

”Sunt la muncă, nu am semnal”, a fost răspunsul dat de Burdujan când a fost contactat de ziariști după ce Poliția a publicat anunțul cu dispariția sa.

Lucian Burdujan a fost dat dispărut după ce familia nu a mai putut lua legătura cu el din luna septembrie, au anunţat reprezentanţii IPJ Neamţ. Reprezentanţii IPJ Neamţ au precizat că, iniţial, mama fostului fotbalist a anunţat că nu mai ştie nimic de el din luna noiembrie a anului trecut.

”În urma verificărilor efectuate de colegii noştri, s-a aflat faptul că în luna septembrie acesta ar fi luat legătura cu fratele său şi chiar s-ar fi văzut cu el, în municipiul Ploieşti, după care ar fi plecat spre Bucureşti”, au explicat poliţiştii.

”La data de 20 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi, de către o femeie în vârstă de 63 de ani, cu privire la faptul că, din cursul lunii septembrie a.c., niciun membru al familiei nu a mai putut lua legătura cu fiul său Burdujan Lucian, în vârstă de 38 de ani, din Piatra-Neamţ. În cursul lunii septembrie acesta s-ar fi aflat în Bucureşti”, au transmis, joi, reprezentanţii IPJ Neamţ.

Polițiștii au precizat că doar recent familia a fost de acord să mediatizeze dispariţia. Pe pagina Poliției Române, unde Lucian Burdujan figurează ca persoană dispărută, la rubrica ”Detalii”, polițiștii au precizat:

”Burdujan Lucian, în vârstă de 39 ani, a plecat voluntar în noiembrie 2022 de la locuința sa, din mun. Piatra Neamț, jud. Neamț și nu s-a mai întors până în prezent”.

Din informațiile furnizate de Gazeta Sporturilor,  Lucian Burdujan a plecat de acasă și rupt legătura cu mama lui, după ce i-a cerut acestia niște bani, dar a fost refuzat.

Se pare că Lucian Burdujan este un împătimit al jocurilor de noroc, viciu care l-a și falimentat.

”Viciul lui a fost jocurile de noroc! E o boală. A pierdut sute de mii, milioane de euro, câștigate ca fotbalist. Gândul lui era să recupereze din banii pierduți. N-am avut cu cine să discut. Mi-a refăcut viața, iar el nu s-a mai interesat de copii. Fotbalul era viața lui. Nu accepta ajutorul nimănui”, a declarat fosta sa soție, cu care are doi băieți, și de care a divorțat de opt ani.

Ce e anormal în toată această situație este lipsa de profesionalism a Poliției, care a postat imaginea fostului fotbalist pe site-ul instituției fără o minimă verificare a informației. Se poate crede că e doar un caz izolat sau chiar așa se muncește în cazurile disparițiilor de persoane?

 

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs