3dots.ro

Loredana, criminala de la Mangalia, vizitată pentru prima oară de mamă, în arest: ”I-am dus trei șaorma și o pereche de adidași”

Loredana, criminala de la Mangalia, vizitată pentru prima oară de mamă, în arest: ”I-am dus trei șaorma și o pereche de adidași”

Mama tinerei care și-a ucis cea mai bună prietenă în Saturn și apoi i-a abandonat cadavrul într-un parc din Mangalia și-a vizitat fiica pentru prima oară, în arest.

Femeia susține că, de când a aflat de fapta comisă de fiica ei, ia pastile să poată rămâne calmă și că a avut nevoie de câteva zile să realizeze tot ceea ce s-a întâmplat, dar că, în cele din urmă, a acceptat realitatea și a admis că trebuie să își viziteze fiica în arestul preventiv.

La mai bine de două săptămâni de la uciderea Alinei, Loredana a fost vizitată pentru prima oară de mama ei, în arest. Femeia încă e șocată de ceea ce a putut face fiica ei.

”E năucită de cap, e aeriană”, au fost primele cuvinte ale femeii, când a ieșit din clădirea în care e arestată preventiv fata ei. Întrebată ce i-a dus acesteia, mama a răspuns: ”Trei șaorma și o pereche de adidași”.

Femeia spune că n-au vorbit deloc despre noaptea în care Loredana i-a luat viața Alinei: ”N-am vorbit… Am vorbit de Radu, de Raluca, de Vlăduț, frații ei. Îi e dor de ei”

Mama mai spune că acasă, Loredana, care e cel mai mare copil, era sufletistă: ”Bărbatul casei, că suntem singuri de 9 ani. Făcea treabă, învăța, se ducea la școală, făcea naveta, pleca la 7 se întorcea la 3”.

Mama Loredanei spune că, atunci când a aflat ce a făcut fata ei, a suferit un șoc și a fost dusă la spital: ”Două, trei zile n-am mai realizat… Și acum iau pastile, ca să pot să fiu calmă”, conform Antena 3.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs