Mama fetei de 12 ani găsită moartă în lada patului se declară nevinovată

Mama fetei de 12 ani găsită moartă în lada patului se declară nevinovată

Mama fetei de 12 ani, găsită fără viață în lada patului aflat într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, a ajuns în România, după ce, inițial, fusese reținută în Spania.

Femeia a ajuns în țară prin Vama Nădlac, unde a fost așteptată de polițiști, care au escortat-o până în București. Ea a stat de vorbă cu reporterii, susținându-și nevinovăția.

După ce marți, ea fusese reținută, în Spania, fiind considerată suspectă în cazul morții violente a fiicei ei, Ana, în prezent, încadrarea juridică i-a fost schimbată de la suspect la martor.

”Luni seara am auzit că au găsit-o moartă la mine în pat. De aia am venit acasă, că sunt nevinovată. Eu sunt nevinovată, îmi pot face toate testele!”, a declarat mama Anei, noaptea trecută, potrivit Antena 3.

Ilie Marcel Șerbuc, concubinul femeii, este acum principalul suspect. Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare Interpol, iar surse din anchetă precizează că s-ar ascunde în Olanda.

Principalul suspect ar fi părăsit țara pe data de 14 aprilie cu destinația Spania și s-a întors în România pe data de 10 mai. Apoi ar fi plecat în Olanda, potrivit polițiștilor.

Cei care îl cunosc l-au descris ca pe un personaj retras și ascuns. Bărbatul și-ar fi agresat propria mamă, în trecut.

Și mama fetei crede, de asemenea, că partenerul său ar fi vinovat.

”Ultima oară când am fost cu mama la muncă el a rămas cu fata singur și a zis că o duce acasă, și bagajele când am ajuns de la muncă, pe la 1:00-2:00 erau tot acasă”, a povestit ea.

După ce și-a petrecut sărbătorile Pascale alături de mamă și concubinul acesteia, pe data de 21 aprilie Ana ar fi trebuit să se întoarcă la tatăl ei.

Fosta soție nu i-a mai răspuns la mesaje, lucru care l-a determinat pe bărbat să meargă la poliție.

Copila a fost dată dispărută pe 3 mai și găsită moartă fix o lună mai târziu. Fata de numai 12 ani nu a mai fost văzută de dinainte de Paște. Potrivit legiștilor, ea a murit în chinuri groaznice.

”Mulți spun că maică-sa a fost cu treabă pe undeva prin blocuri și taică-său vitreg a bătut-o și a strâns-o de gât. Eu cred că maică-sa era cu tatăl ei vitreg acolo și știau ambii”, a declarat o verișoară a femeii.

Ana, copila de 12 ani, ucisă și ascunsă în lada unei canapele dintr-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, a fost înmormântată la cimitirul Tudor Vladimirescu. La ceremonie au participat colegi, prieteni și rude.