Mama lui Marcel Pavel s-a stins din viaţă la 81 de ani

Autor:

Data:

Mama lui Marcel Pavel s-a stins din viaţă la 81 de ani. Anunţul a fost făcut chiar de cântăreţ pe pagina sa de Facebook. 

"Am avut mereu această teamă, şi anume teama de a-mi pierde părinţii, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuşi că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat!

DRAGA MEA MAMĂ, ÎNGERUL MEU PĂZITOR, IUBIREA VIEŢII MELE, CEA MAI IMPORTANTĂ FEMEIE DIN UNIVERS A PLECAT ÎNTR-O LUME FĂRĂ DOR PRINTRE STELELE ETERNITAŢII! ADIO…SAU LA REVEDERE SCUMPĂ MAMĂ!”, scrie Marcel Pavel.

Peste 10.000 de persoane i-au transmis online mesaje de condoleanţe. Printre aceştia s-au numărat Fuego, Mariana Ionescu Căpitănescu, Matilda Pascal Cojocăriţa.

Matilda Pascal Cojocăriţa: "Sincere condoleanţe întregii familii! …Dumnezeu să o călăuzească în drumul spre lumina!”.

Fuego: "Marcel, dragule, condoleanţe! Ştiu cum e sa-ţi pierzi un părinte şi sa simţi ca ceva se rupe din tine! Îţi sunt cu sufletul aproape! De sus, sigur va veghea la fericirea voastră!”

Mariana Ionescu Căpitănescu:  "Îmi pare foarte rău că ne dai această veste… Niciodată nu suntem pregătiţi pentru asemenea momente şi tot sperăm că nouă nu ni se întâmplă. Putere şi Condoleanţe.”

Leave a Comment