Mama lui Mario Iorgulescu, mesaj pe Facebook: Degeaba tu ştii ce trebuie să faci, dacă eşti sabotat în propria familie!

În momentul în care se afla la volanul bolidului Aston Martin, Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, avea o viteză de 240 de kilometri la oră, era sub influenţa băuturilor alcoolice şi consumase şi cociană, informații probate de analizele efectuate de IML.

Gabriela Iorgulescu, mama lui Mario, de profesie psiholog, a adunat numeroase frustrări din cauza mediatizării acestui caz, pe care o consideră excesivă, şi căreia a ținut să-i ofere un răspuns public pe contul ei de Facebook. La câteva ore după postarea mesajului, profilul de Facebook al Gabrielei Iorgulescu nu a mai putut fi accesat.

În mesajul său, Gabriela Iorgulescu mai lasa sa se inteleaga ca principalul vinovat in modul in care a fost educat Mario ar fi sotul ei, Gino, pe care il acuza ca ar fi sabotat-o in demersurile sale de a-l aduce pe fiul lor pe calea cea buna.

Ce a scris Gabriela Iorgulescu?

”Văd că toată lumea jubilează, toată lumea îşi doreşte doar sânge şi moarte!

Hei, ziariştilor şi nu numai, ăştia care aruncaţi cu piatra, în neştiinţă de cauză, la tot şi la orice şi învrăjbiţi mai ales familii îndoliate şi nu-i lăsaţi nici măcar să-şi plângă mortul.

Mă gândesc, dacă tot nu aveţi o frică de Dumnezeu şi tot sunteţi vânduţi Diavolului pentru bani, măcar sunteţi foarte bine plătiţi pentru asta? Justifică? Era o curiozitate, sunteţi OK noaptea când vă duceţi la culcare?

Cu ultimele puteri mă rog acum pe lângă acel copil care a murit, dar mă rog şi pentru viaţa copilului meu, care se zbate între viaţă şi moarte şi care înţeleg că vă doriţi foarte mult să moară. Dar vă pun o întrebare: se rezolvă ceva prin moartea lui?

Întrebarea este mai mult pentru o parte din jurnalişti, mai ales unii ai căror copii petreceau bine mersi cu Mario şi el le plătea notele, iar acum îl linşează la TV şi online.

Hei, părinţi exemplari care sunteţi şi judecaţi, voi ştiaţi? O să apară în curând, dacă tot vă doriţi. Sau ceilalţi fără copii, dar cu rude sau prieteni în acelaşi anturaj, era bine??? Iar acum loveşti?

Cum spuneam, acum nu dau nume… dar s-ar putea să aveţi multe surprize… Dar şi când va apărea lista celor implicaţi direct şi indirect, rude a o mare parte din ziariştii care critică acum în mass-media…

Spun doar un lucru: după ani de zile, când vă va fi rău şi veţi avea probleme cu copiii voştri, să nu uitaţi acest caz, pentru că totul se întoarce într-un fel sau altul!

Dacă toţi vorbiţi doar de bani, atunci sper să fiţi fericiţi!

Va veni momentul să vorbesc şi eu, şi nu oricum, într-un articol de specialitate – nu bârfe de rahat cum citesc acum în presă, de se fac de râs cu sintagma «pe surse» -, să înveţe şi alţii, pentru că doar cei din jurul meu îmi ştiu disperarea, pe care o semnalez de ani de zile fără rezultat, mai ales la cursuri, peste tot! Degeaba tu ştii ce trebuie să faci, dacă eşti sabotat în propria familie.

Închei cu ce am început: nu judeca, că vei fi judecat!”, a scris Gabriela Iorgulescu pe Facebook.