3dots.ro

Mama unui medic ieșean s-a dat drept de broker de criptomonede și a tocat 600.000 de euro la păcănele

Mama unui medic ieșean s-a dat drept de broker de criptomonede și a tocat 600.000 de euro la păcănele

Din articol:

Conform unor surse judiciare, mama unui medic ieșean care s-ar fi recomandat drept broker pe o platformă de tranzacționare a criptomonedelor ar fi înșelat mai multe persoane, amatoare de chilipiruri, cu peste jumătate de milion de euro.

În conturile femeii trecute de 50 de ani ar fi ajuns nici mai mult, nici mai puțin de 600.000 de euro, dintre care 200.000 de euro doar de la un singur ”client”.

Potrivit surselor juridice citate de Gândul, femeia ar fi cheltuit o parte din banii obținuți prin înșelăciune pe platforme virtuale de jocuri de noroc (ruletă, poker), dar și la pariuri, unde ar fi pierdut o mare parte din sumă.

Aceleași surse susțin că o altă parte din bani ar fi ajuns în conturile fiicei sale, care este medic în Iași și care, la rândul ei trebuie să dea explicații la DIICOT dacă avea cunoștință despre obiceiurile mamei sale.

În discuțiile cu victimele sale, femeia ar fi recunoscut că suferă de ”boala jocurilor de noroc” și că a căutat inclusiv ajutor medical specializat, efectuând sesiuni de terapie pentru rezolvarea acestei probleme.

Deși faptele comise sunt grave, procurorii DIICOT au decis că nu e cazul să ceară arestarea femeii, luând în schimb măsura controlului judiciar, fiind nevoită să se prezinte la parchet ori de câte ori este chemată, să dea cu subsemnatul săptămânal la secția de Poliție, să nu discute cu martorii din dosar și să anunțe ori de câte ori dorește să facă deplasări.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs