3dots.ro

Cine este mama cu cei mai mulți copii din România: a născut de 20 de ori până la 42de ani!

Cine este mama cu cei mai mulți copii din România: a născut de 20 de ori până la 42de ani!

Dacă v-ați întrebat cine este, cum o cheamă și unde trăiește mama cu cei mai mulți copii din România, atunci sigur o căutați pe Georgiana Văcaru.

Georgiana Văcaru, o femeie în vârstă de 42 de ani din comuna argeșeană Stoenești, este mama cu cei mai mulţi copii din România. Ea a născut recent cel de-al 20-lea copil.

Practic, Georgiana Văcaru a fost însărcinată aproape în fiecare an, în ultimele două decenii.

Georgiana cu soţul ei locuiesc alături de cei 19 copii ai lor într-o casă cu opt camere în satul Coteneşti, comuna argeşeană Stoeneşti. Cel mai mare dintre frați are acum 23 de ani și s-a căsătorit recent. mutându-se din casa părintească. Ultimul s-a născut recent, la începutul anului 2020.

Cu o familie așa numeroasă, părinţii au amenajat în încăperi paturi suprapuse. Principalul venit al familiei rezidă în alocaţiile copiilor. Tatăl pleacă de două ori pe an, la muncă în străinătate, primăvara şi toamna, lucrând o lună, două, ca să câştige bani să îşi întreţină familia, relatează realitateadearges.net.

”Toţi cei 20 de copii sunt sănătoşi şi asta mă bucură cel mai mult. E ceva minunat să fiu mamă a 20 de copii, ei mă ajută, suntem o familie foarte unită.

Cel mai mare este băiatul care este şi căsătorit, Mihai – George, el este plecat la casa lui, ceilalţi copii Iosif, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emil, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Matei, Tania, Filip şi Sofia Nataşa.

Copiii se ajută mult între ei. Şi la teme şi în gospodărie şi la bucătărie. Mă ajută mult şi soţul meu cu creşterea copiilor şi cu treburile casei. Noi avem alocaţiile pentru copii, şi mai pleacă soţul la muncă în peste hotare primăvara şi toamna câte o lună sau două”, spune Georgiana Văcaru.

Femeia spune că nu are de gând să se oprească la 20 de copii: ”Dacă Dumnezeu va mai dori să mai avem copii, nu mă voi opune”.

În România mai există o familie cu 18 copii în Valea Târsei din comuna Breaza

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs