3dots.ro

Mama Soranei Cîrstea, mesaj adresat lui CTP și altor critici: ”Spuneți, scrieți și reacționați la comandă și la plată. Ura voastră a depășit normalul…”

Mama Soranei Cîrstea, mesaj adresat lui CTP și altor critici: ”Spuneți, scrieți și reacționați la comandă și la plată. Ura voastră a depășit normalul…”

Valurile ”woke” au început să se agite împotriva Soranei Cîrstea după ce jucătoarea de tenis a publicat pe Instastory un mesaj pe care activiștii acestei mișcări au ținut să-l critice virulent, cu ură chiar.

”Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți”, a scris Sorana Cîrstea.

Ulterior, jucătoarea de tenis a explicat faptul că, din punctul său de vedere, nuanța mesajului a fost una pozitivă, ”legat de eleganța acestui turneu, de faptul că zâmbesc când văd cât e de frumoasă lumea în tribune, cât de frumoși sunt spectatorii aici și câtă clasă este în acest turneu”.

În acel moment a intervenit Cristian Tudor Popescu, care este de părere că Sorana a greșit justificându-se.

”Ce au a face aceste propoziții anti LGBTQ+ tipice dreptei conservatoare cu frumusețea spectatorilor și cu clasa din tribunele de la All England Club? De unde știe Sorana Cîrstea că nu sunt printre ei destui reprezentanți LGBTQ+ – aceștia sunt cumva urâți și declasați, ca semne distinctive?”, spune, printre altele, CTP.

Liliana Cîrstea, mama Soranei, spune că a fost ”cutremurată” de virulența atacurilor îndreptate împotriva fiicei sale. Ea se întreabă dacă ”acești jurnaliști sunt oameni și sunt normali sau fac totul pentru bani”.

”Am așteptat să termine Sorana turneul să spun și eu câteva cuvinte ca mamă, femeie și cititor de presă. Mă cutremur la ce citesc. Mă întreb dacă acești jurnaliști sunt oameni și sunt normali sau fac totul pentru bani.

Sorana este copilul meu, este o sportivă de top și un om de calitate, școlit (cu rezultate meritorii), nu este o parvenită incultă care nu știu unde este școlită și care a făcut carieră ‘bifând’. Are dreptul să-și spună și să-și susțină opinia!

”De ce sunteți deranjați, că nu a atacat pe nimeni, a dat dovadă de maturitate spunând ce gândește și ce-i place. Îi place frumosul, calitatea, excelența și familia! Emană bunătate, frumusețe și muncă exemplară!

Știți voi ce înseamnă asta? Nu! Și nici nu o să aflați! Pentru că ura voastră a depășit normalul și pentru că spuneți, scrieți și reacționați la comandă și la plată! Atât!

Copil frumos, mergi pe drumul tău, fii fericită și împlinită, familia o să-ți fie alături TOTDEAUNA! Noi toți te iubim și te susținem! Pentru noi nu ești o ‘coțofană’, ești un simbol, o inspirație, o mândrie!”, a scris mama Soranei Cîrstea, conform Fanatik.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs