3dots.ro

Un manelist cunoscut din Ploiești a murit la spitalul unde fusese dus încătușat de polițiști după ce provocase un accident

Un manelist cunoscut din Ploiești a murit la spitalul unde fusese dus încătușat de polițiști după ce provocase un accident

Din articol:

Tony de la Ploieşti, un manelist se pare cu notorietate în Prahova, a murit în spital, în noaptea de luni spre marți, la scurt timp după ce a fost implicat într-un accident pe o stradă din Ploiești.

Tony de la Ploiești, pe numele său real Constantin Paraschiva, a produs un accident rutier minor pe strada Alexandru cel Bun din Ploiești.

Mai precis, a intrat cu mașina într-un alt autoturism parcat, după care și-a continuat drumul și s-a oprit în cele din urmă într-o conductă de gaze.

Cei orezenți la fața locului au vrut să-l rețină după producerea accidentului, până la sosirea polițiștilor, dar manelistul a devenit recalcitrant și la fel s-a comportant și după ce au sosit la fața locului și oamenii legii.

Polițiștii au decis să-l încătușeze și să-l ducă la spital pentru recoltarea de probe biologice, pentru că ”bărbatul manifesta un comportament specific consumului de substanțe psihoactive”. potrivit IPJ Prahova.

”La unitatea medicală, conducătorul auto a intrat în stop cardio-respirator, ulterior fiind constatat decesul acestuia.

În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, dar și pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, mai precizează IPJ Prahova.

Marți a fost făcută necropsia.

”În cursul zilei de astăzi, 23 mai a.c., a fost efectuată necropsia bărbatului de 31 de ani, iar rezultatul acesteia a arătat faptul că moartea a fost neviolentă și a fost cauzată de o insuficiență cardiorespiratorie acută pe fondul unei cardiomiopatii hipertrofice.

Astfel, nu au fost constatate leziuni traumatice care să aibă legătură de cauzalitate cu decesul”, au transmis reprezentanții IJP Prahova.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs