Prins fără asigurare la Rolls, Țancă Uraganul a încercat să mituiască un polițist

09 Ian 2020 | scris de Monica Pavelescu

Andrei Velcu, din Ploiești, numele sub care se identifică în mod ificial manelistul Țancă Uraganul,ar fi încercat să mituiască un polițist care l-a prins făcând o manevră interzisă cu mașina.

Prins fără asigurare la Rolls, Țancă Uraganul a încercat să mituiască un polițist

În plus, probabil ca ”să moară dușmanii lui”, Uraganul nici nu avea asigurarea civilă obligatorie pentru limuzina Rolls Royce pe care a dat 200.000 de euro.

Manelistul care conducea un Rolls Royce a fost surprins de un polițist în timp ce a depășit linia continuă pe Bd-ul Republicii din Ploiești, la ieșirea dintr-o benzinărie. A fost oprit, iar polițistul a constatat că nu avea nici asigurare la bolidul de lux pe care îl conducea.

Manelistul ar fi încercat să-i ofere mită polițistului și colegului acestuia și cum nu a fost foarte convingător a apelat și la ajutorul altor amici, care au sosit la fața locului și au încercat să-i convingă pe oamenii legii să accepte șpaga.

Fix cum nu zic versurile manelelor, agentul a refuzat, l-a amendat și l-a lăsat pe Uragan și fără numerele de înmatriculare la Rolls.

În plus, Direcția Generală Anticorupție a deschis dosar pentru tentativă de mituire. Probabil că n-ar strica să se implice și în descoperirea modului în care manelistul a făcut banii necesari cumpărării unei mașini atât de exclusiviste precum Rolls Royce...