3dots.ro

Au dispărut fără să plătească după ce au mâncat la restaurant: ”Nimeni nu s-a așteptat, ei erau destul de bine îmbrăcați“ – video

Au dispărut fără să plătească după ce au mâncat la restaurant: ”Nimeni nu s-a așteptat, ei erau destul de bine îmbrăcați“ – video

Doi tineri au dispărut fără urmă după ce au mâncat la un restaurant din Mangalia, fără să achite nota de plată. Probabil premeditat, cuplul nu a pregetat să comande cel mai scump preparat din meniu, iar când a trebuit să plătească a apelat la o strategie ingenioasă.

Atunci când a venit nota de plată, peste 300 de lei, ei au achitat doar o parte din din sumă, și s-au scuzat că nu suficienți bani în portofel și că merg până la mașină pentru a lua diferența, dar s-au făcut nevăzuți.

”Noi avem tot felul de clienți, dar aceștia pare că au venit special să nu plătească. Băiatul a anunțat la un moment dat că nu are bani. Prietena lui s-a dus la masă, l-a înjurat, probabil că o scosese la o întâlnire. Ea a zis că are 100 de lei și au hotărât să plătească ea o parte.

Ospătărița i-a spus că e în regulă, doar că ar trebui să facă cumva să aducă banii, pentru că nu poate să îi plătească ea consumația.

Dacă tot a făcut o aroganță și a scos-o să mănânce pește, trebuia să se gândească la faptul că a comandat cel mai scump preparat din meniu.

Nimeni nu s-a așteptat, ei erau destul de bine îmbrăcați. Consumația a fost de 306 lei, au mâncat sturion, e cel mai scump pește din meniu. Puteau să mănânce un șnițel…”, a declarat pentru Replica de Constanța, patrona restaurantului.

Pentru a-i face să se simtă rușinați de fapta comisă, patroana restaurantului a publicat pe YouTube înregistrarea camerelor de supraveghere în care apar cei doi clienți.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs