Fiul lui Marcel Ciolacu s-a cununat civil

Autor:

Data:

Fiul lui Marcel Ciolacu s-a cununat civil

Fiul premierului Marcel Ciolacu, Filip, s-a cununat civil cu Iris Alexa în cadrul unei ceremonii restrânse ce a avut loc sâmbătă, la Buzău.

Ceremonia a fost oficiată de primarul Buzăului, Constantin Toma, la Vila Albatros, în Parcul Marghiloman, scrie News.ro.

La eveniment au participat rude apropiate şi colegi de grupă ai mirilor, care sunt studenţi la medicină, dar şi câţiva politicieni în frunte cu Alfred Simonis şi Lucian Romaşcanu dar şi soţia ministrului Apărării Angel Tâlvăr.

Filip Ciolacu a refuzat să facă declaraţii la ieşirea de la cununia civilă, dar tatăl său a discutat câteva minute cu jurnaliştii care aşteptau afara.

”Este un moment plin de emotie, lucru normal cred, dar mai departe să decidă ce vor ei ca şi până acum. Am avut emoţii, e adevărat şi astăzi şi aseară când am stat de vorba cu ei, presupun că o sa mai am şi în continuare dar sunt doi copii buni care învaţă, îşi creează o carieră…. sper să mă facă bunic cât mai curând dar mi-au zis că doar după ce termină ultimul an de facultate şi intră la rezidenţiat. Ei hotărăsc ce şi cum”, a spus Marcel Ciolacu la ieşirea de la cununia civilă.

Potrivit unor surse la petrecere vor participa aproximativ 50 de persoane iar printre invitaţi se vor număra cel mai probabil Lucian Romaşcanu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Alfred Simonis şi Paul Stănescu.