3dots.ro

Marcel Ciolacu a început un discurs la Constanţa cu ”onorată instanţă” – video

Marcel Ciolacu a început un discurs la Constanţa cu ”onorată instanţă” – video

Marcel Ciolacu şi-a început discursul susținut cu ocazia deschiderea evenimentului ”DP WORLD-20 de ani de eficienţă şi inovaţie în România”, de la Constanţa, cu formularea ”onorată instanţă”, dar s-a corectat imediat.

DP World, companie multinațională de logistică din Emiratele Arabe Unite, a anunțat miercuri, 15 mai 2024, deschiderea a trei locații majore în România, două în Portul Constanța și una la Aiud, în care investițiile vor depăși 130 de milioane de euro.

Premierul a fost invitat la microfon pentru a vorbi despre viziunea strategică și despre ce înseamnă investițiile arabe.

”Mă numesc Marcel. Excelența voastră Sultan Ahmed bin Sulayem, stimate domnule ministru, Excelența voastră domnule ambasador Sultan Mohamed Majed Al Ali, doamnelor și domnilor, onorată instanță…”, a citit premierul, care apoi s-a corectat zâmbind: ”Asistență, scuzați-mă. Cred că este din ciclul gafelor care se mai fac”.

”Sunt convins că noile proiecte vor aduce beneficii de substanţă economiilor noastre şi vor facilita inter-conectivitatea la nivel european şi internaţional”, a mai spus Marcel Ciolacu, care a precizat că ”prezenţa DP World în România se suprapune şi interesului de a dezvolta relaţia bilaterală dintre România şi Emiratele Arabe Unite”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs