Panică în rândul celor de la «Te cunosc de undeva», după ce Marcel Pavel a fost depistat cu COVID-19, iar la filmări nu s-au purtat măști. Sediul Antena Stars, închis

18 Iun 2020 | scris de Anita Raicu

De miercuri seara, când Marcel Pavel a ajuns cu izoleta la Institutul Matei Balș, toți cei care au intrat în contact cu el au intrat în alertă.

Panică în rândul celor de la «Te cunosc de undeva», după ce Marcel Pavel a fost depistat cu COVID-19, iar la filmări nu s-au purtat măști. Sediul Antena Stars, închis

Încă de la primele ore ale dimineții, colegii de filmări ai lui Marcel Pavel de la ”Te cunosc de undeva”, dar și membrii staff-ului, au căutat centre în care să se testeze cât mai repede cu putință, a declarat surse din Antena Grup pentru cotidianul Libertatea.

Filmările pentru”Te cunosc de undeva” au început acum o săptămână, timp în care Marcel Pavel a intrat în contact cu sute de persoane de la Antena 1.

Lucrurile stau destul de prost pentru că niciunul nu a purtat mască, nici măcar în afara filmărilor, iar în momentul în care s-au întâlnit s-au îmbrățisat, pentru că se reîntâlniseră după luni bune.

Imediat ce artistul a fost confirmat cu coronavirus și a fost internat la Institutul Matei Balș, managerii Antenei 1 au decis ca filmările pentru emisiune să fie suspendate și toți cei care au intrat în contact, de la vedetele concurente, prezentatori TV, până la cameramani și regizori vor sta în carantină 14 zile.

Sursele citate au mai relatat că în momentul de față a fost închis și sediul Antenei Stars, cel mai probabil datorită faptului că Marcel Pavel a venit în platourile de la Romexpo pentru a-și lansa ultima melodie, dar și pentru că unul dintre concurenții de la ”Te cunosc de undeva”, Andrei Ștefănescu, are emisiune zilnică la Antena Stars.

Conform surselor, vedetele ce participă la show au fost sunate încă de ieri pentru a li se aminti că sunt sub contract cu Antena 1 și că nu au voie să facă declarații altor publicații, cu atât mai mult legat de desfășurarea ultimelor evenimente.

Potrivit apropiaților săi, Marcel Pavel a respectat toate regulile de distanțare socială în timpul stării urgență. Conform prietenilor apropiați, Pavel nu a ieșit din casă decât pentru a-și face cumpărăturile uzuale, având mare grijă să se protejeze.


Conștient de faptul că nu mai are 20 de ani, ci 60, pe toată perioada stării de urgență, artistul le-ar fi spus prietenilor că nu iese din casă decât pentru situații extreme.


CLICK - Follow us on Google News