Reacția lui Marian Râlea, acuzat că ar fi lovit o fetiță, în urmă cu mulți ani: ”Nu e felul meu de a fi, nu e felul meu de a reacţiona în asemenea mod”

Reacția lui Marian Râlea, acuzat că ar fi lovit o fetiță, în urmă cu mulți ani: ”Nu e felul meu de a fi, nu e felul meu de a reacţiona în asemenea mod”

Cum în epoca în care trăim oricine poate acuza pe oricine, de orice… o femeie din Alexandria spune că în urmă cu mulți ani, atunci când era copil, actorul Marian Râlea ar fi lovit-o peste față.

Poate că această informația n-ar fi trebuit să fie băgată în seamă, dar o facem pentru a scoate în evidență reacția lui Marian Râlea al cărui temperament, educație și bun simț sunt pentru mulți dintre cei care îl cunosc de netăgăduit.

În plus, dacă la un moment dat Marian Râlea ar fi avut o astfel de ieșire, cu siguranță ea n-ar fi fost singulară, și la câte sute de mii de copii a întâlnit în spectacolele sale este aproape imposibil ca acest caz să fi fost singurul…

Otilia din Alexandria s-a numărat printre miile de copii ce erau fascinați de Marian Râlea, pe vremea când acesta era faimosul „Magician” din Abracadabra. În copilărie,

Otilia din Alexandria spune că pe când avea 8 ani a participat la unul din spectacolele organizate trupă popularei emisiunii tv ”Abracadabra”, al căreu amfitrion era ”Magicianul”, interpretat de Marian Râlea.

”E o poveste tristă, în care eu am fost implicată direct și de care, de rușinea, de dezamăgirea și de frica pe care am simțit-o, știu de ea doar câțiva prieteni foarte apropiați.

Părinții mei probabil vor citi și vor afla de aici… Dar acum mă consider suficient de puternică încât să rememorez și să și detaliez ce s-a întâmplat.

Ei bine… da, eu sunt un copil pe care așa-zisul marele iubitor de copii Marian Râlea l-a bătut. Mai bine zis care a primit de la «Magi» doua dosuri de palme, extrem de grele, peste față și urechi”, spune Otilia într-o postare pe Facebook.

”Eu m-am dus la el și l-am rugat să-mi dea și mie un poster cu autograf. El, care până atunci râsese tot spectacolul cu mine și cu sutele de copii din sala, dintr-o dată, cu o voce foarte sobră, îmi spune: «Dar du-te, Dragă, și cumpără-ți de la ieșire! Ce-ar însemna să va dau la toți postere gratis?»”, spune femeia.

Refuzată, fetița de la acea vreme i-a bătut magicianului obrazul după ce acesta a refuzat să-i dea posterul mult dorit.

”Ei bine, în secunda doi, Magicianul m-a lovit cât a putut el de tare, de doua ori, cu palma și cu dosul palmei peste toată fața și peste urechi, zicându-mi: «Nesimțito, la obraz să-i faci lu’ mă-ta și lu’ tac’tu, nu mie! Marș acasă, nesimțito»”, i-ar fi spus actorul.

Reacția lui Marian Râlea

Contactat de Playtech, Marian Râlea a declarat: ”Nu-mi amintesc aşa ceva! Şi nu cred să fi făcut una ca asta. Am lucrat şi am interacţionat cu sute sau mii de copii, motiv pentru care susţin că nu cred că e posibil aşa ceva! Nu e felul meu de a fi, nu e felul meu de a reacţiona în asemenea mod”.

La rândul ei, Dana Rogoz, una dintre colaboratoarele apropiate ale lui Marian Rălea în spectacole, a respins ferm posibilitatea ca o astfel de întâmplare să fi avut loc.

”E o prostie aşa ceva! E o ruşine să vorbim despre asta şi mă deranjează că se pune problema în acest fel. Pentru mine, Marian Râlea este un model şi un om de admirat!”, a declarat Dana Rogoz.