3dots.ro

Mario Iorgulescu: Voi renunța la cetățenia română, sunt dezamăgit de conducerea țării, de legislație…

Mario Iorgulescu: Voi renunța la cetățenia română, sunt dezamăgit de conducerea țării, de legislație…

În 2019, Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, a produs un accident rutier în urma căruia un bărbat a murit. 

Mutat de familia sa, la câteva luni după accident, în Italia, unde susține că este în proces de recuperare, Mario Iorgulescu a început o campanie de autovictimizare, sugerând că are probleme mintale și că victima sa are o parte din vină la producerea accidentului, deși se afla într-o mașină care staționa la semafor…

”Aș ruga-o pe doamna judecător să nu mai ruineze o viață de om, că deja a fost ruinată o familie. Faceți dreptate, nu zice nimeni să nu o faceți, îmi asum, dar nu cum doriți să mă dați exemplu unei țări întregi, sunt tânăr, am niște probleme la cap.

Din păcate, au fost descoperite târziu, că, poate dacă le descopeream mai devreme, evitam acest incident. Nu mă prezint la proces pentru că am nevoie de atenție medicală și chiar am o problemă cu o leziune pe lobul frontal al creierului.

Eu nu sunt un criminal, am făcut o greșeală și vreau să profit de acest moment să îmi cer iertare față de toată lumea, mai ales față de familia care a rămas fără un membru din cauza mea. (…)

Vă jur că în secunda în care am scăpat de probleme, cum oi scăpa eu, arestat sau nu, eu voi renunța la cetățenia română, sunt dezamăgit de conducerea țării, de legislația țării, care nu există, procurorii și judecătorii care nu își fac treaba…

Nu mai știu cum e să ai prieteni, nu mai știu cum e să fii lângă familie, am uitat cum e să plângi, pentru ca mi-am consumat plânsul în acel an și jumătate, nu mai știu cum e să iubești, și vă rog să mă credeți pe cuvânt când vă spun că îmi este foarte greu.

Legea în România este gri, este făcută ori să te bage în închisoare, ori să te scoată, depinde cum le convine anumitor oameni. Dar nu vă este rușine când alții scapă cu doi ani cu suspendare pentru aceeași faptă sau chiar mai puțin, mie să îmi cereți 20 de ani?

Poate că mesajul ăsta dă dovadă că sunt coerent. (…) Păi, în cazul meu, ar trebui să se dea culpă comună, știți de ce? Pentru că și decedatul a consumat cocaină și, era într-o stare care nu îi permitea să se urce la volan, pot să spun că am avut ghinion amândoi”, a transmis Mario Iorgulescu, potrivit spynews.ro.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs